Četrtek: ![]()
![]()
![]()
Prebranac in čuftice (reciklaža čuftic iz skrinje), zelena solata s paradižnikom in feto

Pozdravček!
Četrtek: ![]()
![]()
![]()
Prebranac in čuftice (reciklaža čuftic iz skrinje), zelena solata s paradižnikom in feto

Pozdravček!
Danes moja dva testenine- eden s paradižnikovo omako, drugi s pikantno zelenjavno, zelena solata.
Jaz pa bom skušo z zelenjavo v solati.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 6. jul 2017 17:06
Včeraj frtalja s pski in mozzarella ter ![]()
Danes pa še nisem povsem ziher, kaj bo ![]()

|
goveja juha z jetrnimi knedlčki |
mene pa zanima, kako se naredi jetrne knedeljčke ![]()
| anka je napisal/a: | ||
|
Včeraj frtalja s pski in mozzarella ter Danes pa še nisem povsem ziher, kaj bo
mene pa zanima, kako se naredi jetrne knedeljčke NutellomAnka
|
Anka, zelo lep kroznik in verjamem, da je bilo dobro, čeprav pskov še nisem jedla. Tukaj pa je recept za jetrne knedeljčke, mogoče ti bo prišel prav:
https://www.kulinarika.net/recepti/10109/juhe-in-zakuhe/
danes panirani puranji zrezki, pečeni v pečici, krompirjeva solata, popečene domače bučke s paradižnikom

| mopsika je napisal/a: |
|
https://www.kulinarika.net/recepti/10109/juhe-in-zakuhe/ "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Hvala, je blo res okusno, brez problema sem sama zmazala vse
priporočam ![]()
hvala za recept! Ob priliki probam, nujno, mmmm ![]()
Danes pa pride dragi za vikend, bova pa jedla sendvič in solato
res se mi ne da kuhat ...
Ja, Anka, takole delam knedelčke tudi jaz, samo da gredo pri meni sestavine v posodico "od oka". Dodam le še približno žlico gresa, merica jetrc pa je en jogurtov lonček za 5-6 oseb in 4 jajca.
Včeraj: pečen kifeljček, pčen piščanec v kosih in kremenatelji, kumarična solata.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj dušena govedina (zorjena) z zelenjavo (korenček, nadzemna kolerabica) in solata (zelena, kumara, rdeče redkvice). Danes kuha VD tašče in bodo paprike polnjene s krompirjem in kajmakom (za njene se pa tudi jaz pregrešim
. meni nikoli ne ratajo tako dobre) in solata.
![]()
![]()
![]()
Danes:
polpete , zelena in paradiznikova solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Veganski narezek z nachosi