![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v paradiznikovi omaki, pire![]()
![]()
domača solata, marelice, češnje
![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v paradiznikovi omaki, pire![]()
![]()
domača solata, marelice, češnje
Danes: peresniki z mesno polivko, veliiiiiiiiik zelene solate iz domačega vrta in močno ohlajen rabarbarin žele za sladičko.
Zdaj se umaknem v senčko in lep popoldan želim
.
No za slikco sem pa potrdila Error Invalid Json ![]()
Danes sva z najmlajšim jedla na njegovo željo mladi krompir in orado, mlado zelje v solati z zeleno solato.
Hči je bila na kosilu pri prijateljici, mož dobi svinjske medaljone v žabljevi omaki, kuhan domač brokoli in cvetačo, mlad krompir in mešano solato.
Trixi jaz pa tebe občudujem kako ti kuhaš za vsakega družinskega člana svojo jed? Mi smo jedli pa rižoto z zrezanimi kurjimi fileji in zelenjavo in zeleno solato!
Sporočilo je spremenil(a) Anemiilat dne 13. jun 2017 19:59
včeraj naročena pica
danes panirane bučke, pečene v pečici in krompir z blitvo
Mami mi je včeraj skuhala zelenjavno juho in sem jo imela še za danes, poleg pa popečen sir za žar in kruh ter kava, večerja solata s sirom.

Včeraj lečina juha, pečen mlad krompir, zelena solata.
Danes domača pizza in svež paradižnik.
Jutri bo pa zelenjavna juha, mi je Anka dala idejo. :)
Krasna juha, jaz jih delam skoraj vsak dan, zdaj je obilo zelenjave, pravi užitek je kuhati, pa še dosti hitro je. Zadnje čase jih niti ne piriram več, nazadnje sem imela skoraj identično z Ankino. ![]()
![]()
Včeraj puranji zrezki na žaru z zelenjavo (bučke, brokoli), za mojega še široki špinačni rezanci (eni sm na brez OH dieti-projekt plaža
), en čeber domače rukole.
Danes gratinirana ajdova kaša s slivami, jabolki in skuto (enkrat na teden mi je dovoljen cheat-day loading
)
Jutri file divjega lososa na žaru, avokadova krema s čilijem in rukola, moj pa hoče še mlad krompirček pa naj mu bo ![]()
Danes:
malica: trdo kuhana jajčka v solati z ribanim sirom, jogurtom, česnom in bučnim oljem
kosilo: zelena solata s sirom in pečen pujsov zrezek ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Sadne rezine s slivami