Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes goveja juha z vlivanci, panirani piščančji kosi pečeni v pečici, dušene bučke, krompir s peteršiljem in berivka z motovilcem v solati

Danes:   ocvrti puranji koščki po pariško

pečen  s papriko

domača solata                                   

zadnji koščki skutinega   zavitka

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2017 12:36

Danes goveja juha s fritati, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ponedeljek:                          

Pozdravček!

Od včeraj je ostalo nekaj ješprenja (se mi je tresla roka, ko sem ga vsula v vodo), pa sem ga predelala:

kumarična solata

lp

mzm

danes

Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.

naor

Mi smo imeli danes:

- kuskus z grahom in korenčkom

- puranji zrezki v pivskem testu

- solata

- domači sladoled

naor je napisal/a:

Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.

naor

In kdo je gospod Karim?  

Pa hvala 

lp

mzm

Miška, a ne gledaš Master chefa, oprosti, jaz mislim, da to gleda vesoljni svet. Je pač show, ampak se kaj tudi od kuharije naučiš. Gospod Karim je eden od kuharskih mojstrov, slaščičar in sodnik v MC. Ena sama milina, a zadnjič mu je počil film, ko sta mu dva tekmovalca dostavila en sam obup na krožniku. In ko vidim tako lep krožnik, kot je tvoj, pač moram dodati svoj kuharski lonček.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti