![]()
![]()
![]()
Danes: kosi zajčka v čebulni in
omaki
pire
, mehka solata in motovilec
rolada s kislo smetano in ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: kosi zajčka v čebulni in
omaki
pire
, mehka solata in motovilec
rolada s kislo smetano in ![]()
Mimgrede, ko sem rabutala zemljo s krtin, sem se popasla na kislici, rmanu, koprivah, regratu, vijolicah, trobenticah....
Tako bo danes za mene ena krem juhca, zvecer, ko bomo vsi, bo pa spet regrat v solati, tokrat v turbo izvedbi:: s krompirjem, panceto, cemazem, jajci in mesanico 3 olj....pa rezina crnega kruha (za vsakega ena
)
Četrtek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaljki, bučke in korenček v omaki, pečeno pišč.bedro, berivka

Pozdravček!
Zeljna juha s krompirjem (ponovitev od včeraj), začinjene krompirjeve polovičke iz pečice, sojino-ovseno-bučkini polpeti, zelena solata.
Čemaževa juha s popečenimi kruhovimi kockami, hama kotleta, pečen krompir, beluši na maslu, motovilec
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. 2017 15:59
Dragička, kako si naredila bučke in korenček v omaki? Me je tvoje današnje kosilo prepričalo, da to v soboto skuham, ko imamo družinsko kosilo.
Shari2007, manjšo čebulo prepražila, dodala na kockice narezan rumen in rdeč korenček, mešala in pražila; dodala 3 režnja česna, malček podlivala; dodala 2 narezani bučki, pražila naprej; 2x podlila z belim vinom - solila, poprala in to je to... Še malo potrosila z nasekljanim peteršiljem.
Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes-iz zaloge, po zelji: segedin , domač ![]()
zajček v omaki, široki rezanci, kristalka
Danes za sina svedrčki s paradižnikovo omako ( v mojo bom dodala še škampe in zraven polnzrnate riževe testenine), mož pa bo testenine s zelenjavo in čilijem in mešana solata za vse.
Petek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zabeljen krompir, zelje in koromač v voku, pečene perutničke, motovilec

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Vitlof s sirom