Ah, sem hitela in nisem prebrala, kar sem natipkala, koprive so pa pri nas kak pedej visoke, pa žemaž tudi, da o regratu ne govorim,.....................![]()

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Ah, sem hitela in nisem prebrala, kar sem natipkala, koprive so pa pri nas kak pedej visoke, pa žemaž tudi, da o regratu ne govorim,.....................![]()
Petek: zelenjavna juha, ajdovi skutni štruklji, motovilec, regrat, avokado
Sobota: zelenjavna rižota, panirani puranji zrezki, motovilec, regrat
Nedelja: goveja juha z rezanci, polnjena paprika, krompir v kosih, jabolčna pita, popoldan torta
Včeraj: hamburger (doma pečene štručke, polpet, omake in solata)
Danes: čemaževa juha, pečen krompir, losos, zelena solata in za posladek bučno-čokoladni browniji
Danes goveja juha z rezanci, preostanek stefani pečenke, pražen krompir, grahova omaka, mešana solata
Danes hitim, predolgo sem spala ![]()
špageti karbonara, zadnji motovilec pobran iz vrtička, sladička iz Zida (emažana) pol grem pa mal štihat...........no nisem se še čisto do konca odločila ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
juha z gresovimi knedeljčki, pečen![]()
meso iz juhe, ostanki včerajšnje pečenke
motovilec, regrat, radič s ![]()

Danes bo to: filana kokos:) Super uspelo, filana v trup in pod kozo pod prsmi.
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
| pinguwin je napisal/a: |
|
Danes bo to: filana kokos:) Super uspelo, filana v trup in pod kozo pod prsmi. pinguwin
|
Tole pa izgleda slastno!
Matr, tale piguwinov pšanc vabi
(frflotka in škofija sta moji)
Danes: pospravljanje zalog iz hladilnika in zamrzovalnika, torej, ena kotoletka, pol finokjota, en koren, dva mini pora, žlička kaper, žlica v olje vloženega paradižnika, čebula, česen, pest (moja, je majhna) rjavega riža, pest ajdove kaše, pest leče, šilce malvazije in začimbe. Zagotovo sem kaj spustila![]()

(kost od zarebrnice mi pripada brez ugovora) zeljnata solata, voda in teran
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Carbonara s krompirjevimi tortelini