Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:    prezganka,   pečen  s papriko

ostanki pečenih  reber

regrat, motovilec,  radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kumarična juha, Ajdova kaša z zeleno in topinamburjem ter čičerika v solati. :)

kuham za dušo

Danes je sin že precej bolje, zato sem nama skuhala kokošje - govejo juho z zdrobovimi cmoki, za moža zelenjavna, za naju sem kokošje meso podušila s paradižnikom, za moža burger s čilijem,  švedski krompir ( tako kot hasselback, le da se peče olupljen prelit z maslom, poprom in soljo in se med peko še poliva z maslom), regrat v solati.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2017 18:28

^Ob tvoji kuhi ni kaj, da se ne bi hitro postavil nazaj na noge :)

Danes pri nas ajdova kaša na bivoljem maslu&olivnem olju s korenčkom, cvetačo in ohrovtom, na lahko dušeno oz. kuhano na pari.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 13. 2017 18:42

Danes: sirovi cmoki, sataraš, solata

breskva

Danes:  čufti v paradiznikovi omaki,  pire

motovilec, regrat, radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Gratiniran krompir z mlado špinačo, mešana solata iz rukole, paradižnika, paprike, kumare.

RadaJem

Danes bova s sinom preostanek kokošje juhe z zdrobovimi cmoki, mož preostanek zelenjavne, moja dva dobita paniran zrezek s sirom, pražen krompir, mešano solato. Jaz pa kokošje meso iz juhe popečeno z zelenjavo in regrat v solati. 

Pa čokoladna torta za sladico. 

Jutri bodo tople kumare, za enega hrenovke, za drugega ribje palčke, jaz pa ne rabim priloge. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Torek:                                                     

Špageti - bologneze, zelena solata in rdeča pesa;

da se ne pozabi delat suhih piškotov, ena tura piškotov na "flajš mašino"

Pozdravček!

včeraj in danes hallo pizza - je še dosti ostalo, da imava še danes.

jutri mesna štruca in krompirjeva solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti