Nedelja:
![]()
![]()

Pozdravček!
Nedelja:
![]()
![]()

Pozdravček!
Včeraj: čuftice v pikantno-zelenjavni omaki s širokimi rezanci in solata....

Danes: puranji zrezak v gobovi omaki in kuhana zelenjava za prilogo....

Pa že dva dni žulimo mandarine..... dobre .....
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 29. 2017 13:22
Goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, domač hlebec belega kruha, beljakovo pecivo in ocvrte miške
+

| anka je napisal/a: |
|
Goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, domač hlebec belega kruha, beljakovo pecivo in ocvrte miške
NutellomAnka
|
Bravo, Anka, si se pa potrudila, zanima me, če si delala beljakovo pecivo po tem receptu:
https://www.kulinarika.net/recepti/9856/sladice/beljakov
Imam v skrinji 16 beljakov in imam namen jutri speči pecivo.
Včasih naredim nedeljsko kosilo v petek, danes v nedeljo pa sem naredila recimo temu petkovo kosilo. Dovolj mesa in sem sinoči namočila fižol, tako je bila danes pašta fižol in Dragičkina skutno fetina pita. " Da bi še angelčki jedli!"
![]()
Danes: ena piščančja reč

zeljnata solata, voda in teran![]()
naor, sem morda spregledala Dragičkin odgovor o receptu?![]()
lp
Sobota: goveja juha z ribno kašo, špinačna omaka, pire krompir, govedina iz juhe, solata, popolne praznovanje rojstnega dne - višnjeva torta "črni gozdiček"

Nedelja: goveja juha z ribno kašo, rižota z jurčki, solata
Včeraj smo se naužili svežega zraka na morju ( brr kako je bilo hladno ), kosilo pa v eni gostilni v Škofijah- orada, pečen krompir, blitva s krompirjem, solata.
Danes bo goveja juha z zdrobovimi cmoki, dunajski zrezek, pražen krompir, mešana solata.
| mopsika je napisal/a: | ||
Bravo, Anka, si se pa potrudila, zanima me, če si delala beljakovo pecivo po tem receptu: https://www.kulinarika.net/recepti/9856/sladice/beljakov
Imam v skrinji 16 beljakov in imam namen jutri speči pecivo. "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
jjaaaa točno po tem receptu
polovici že pripravljene mase sem dodala dve žlici kakava in žlico mleka, da nekako izenačim gostoto obeh in izmenično dajala v pekač, mmmmm uspelo super ![]()
Hvala, draga Anka, bom danes tudi jaz verjetno naredila to pecivo.
![]()
Danes:
goveja juha s polnozrnatimi
, pečen
, meso iz juhe
solata s ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Korenčkova juha