Čebulka, hvala. Bilo je malček

Juha iz čičerike in rožmarina
Čebulka, hvala. Bilo je malček
Ni bil sicer kosilo ampak večerja za prijatelje, se mi je pa jed tako posrečila, da delim veselje z vami:
kuskus s piščancem in zelenjavo, seveda z arabskim navdihom (od začimb med drugim kumin, cimet, kardamom, korijander, klinčki, lovor, organo, menta, kurkuma):

Mamamia, slastno izgleda!
Pri nas bo danes:
- moja dva govejo juho z domačimi rezanci, ostanek stefani pečenke, pražen krompir, brokoli na pari, mešana solata
- jaz kokošjo juho z domačimi rezanci, preostanek rakcev s porom od včeraj, riž, mešano solato
![]()
![]()
![]()
Danes: prezganka, riz z zelenjavo-
,grah,por,
ostanki
pohanja, endivija s ![]()
Giros v lepinji....

.... po tem vroča čokolada ....

Smarty, zmanjkalo besed...
![]()
| naor je napisal/a: |
|
Smarty, zmanjkalo besed...
naor
|
Hvala Naor ![]()
![]()
Včeraj: goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečena sv. krača, motovilec,
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 23. 2017 13:32
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Oooo, Dragička, tole bi pa jaz zdajle z užitkom
. Čeprav nek strašen ljubitelj krvavic nisem, jih pa ene 2x na sezono z veseljem pojem, ampak morajo biti take taprave domače (ampak takih nimam
).
Sobota: zajčja obara z veliko zelenjave, en velik pladenj iz pečice, ki je vseboval krompir (kurkuma, olivno olje, zelene olive, kapre, rožmarin...), češnjeve paradižnike, por, mlado čebulo, rdečo peso, na vrhu pa sta kraljevali 2 oradi, še skleda zelene solate in "tortice" lončku
Nedelja: še obara, palačinke z marmelado, mešan kompot
Danes in zagotovo še jutri (pa mogoče še pojutrišnjem): segedinar (se me je včeraj usmilila dobra vila
in mi ga je skuhala en velik
).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Poletni svaljki z dimljenim lososom