Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes pečen piščanec, tenstan krompir, mešana solata

Počasi pečena govedina, na zelenjavi, ki sem jo potems pasirala za omako; priloge: pire krompir, ajdova kaša z rižem, šarkeljčki iz začinjene polente; solate: rdeče zelje, kristalka, radič

mamamia

...ajdova kaša z rižem... Je bilo malo riža in malo kaše? Zdi se mi, da je kar zanimiva kombinacija. Čim prej bom poskušala. 

Pozdravček!

Mamamia si si pa dala dela s kosilom, govedina pa je zgleda super, to je moja tašča velikokrat pekla.

Mi pa smo se danes dolgo aktivno sprehajali na Prijeten, sončen dan  , pred hotelom Kempinski je sejem vse do  1 januarja, precej domačih dobrot, kar nekaj smo jih kupili.

Za kosilo sem navijala za gostilno Pod trto v Strunjanu, pa me je mož prepričal spet za našo priljubljeno restavracijo Ankaran. Odlično kot vedno.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa te dni takole:

sobota: gobova juha, pečen zajček, zelenjavna torta (tako je odločil vnuček - res sem jo spekla v modelu za , zanj je pa vse, kar je okroglo, "tojta"), radič in edivija v solati.

nedelja: gobova juha, zobatec, pečen v pečici, krompir z dodatki (bučke, šampinjoni, suh paradižnik, jajčevci...) iz pečice, pečena paprika, ,

danes: segedin, skuhan včeraj

neny111

Danes:       jota s kranjsko ,   domač 

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Danes bo goveja juha z rezanci, paradižnikova omaka na tri načine-sin s svedrčki, jaz bom dodala še par škampov , mož obogateno z zelenjavo,čilijim in calabrese pestom ( se mu tako dopade ta omaka), mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ponedeljek:                                             

Pozdravček!

pečeni sv. kremenateljni, pražen krompir, mešana solata

Balenka

Danes: kruhovi cmoki, sataraš z mesom, solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti