danes pečen piščanec, tenstan krompir, mešana solata

Suši z zelenjavnimi polpeti
danes pečen piščanec, tenstan krompir, mešana solata
Počasi pečena govedina, na zelenjavi, ki sem jo potems pasirala za omako; priloge: pire krompir, ajdova kaša z rižem, šarkeljčki iz začinjene polente; solate: rdeče zelje, kristalka, radič

...ajdova kaša z rižem... Je bilo malo riža in malo kaše? Zdi se mi, da je kar zanimiva kombinacija. Čim prej bom poskušala. ![]()
![]()
Pozdravček!
Mamamia si si pa dala dela s kosilom, govedina pa je zgleda super, to je moja tašča velikokrat pekla.
Mi pa smo se danes dolgo aktivno sprehajali na
Prijeten, sončen dan
, pred hotelom Kempinski je sejem vse do 1 januarja, precej domačih dobrot, kar nekaj smo jih kupili.
Za kosilo sem navijala za gostilno Pod trto v Strunjanu, pa me je mož prepričal spet za našo priljubljeno restavracijo Ankaran. Odlično kot vedno.
Pri nas pa te dni takole:
sobota: gobova juha, pečen zajček, zelenjavna torta (tako je odločil vnuček - res sem jo spekla v modelu za
, zanj je pa vse, kar je okroglo, "tojta"), radič in edivija v solati.
nedelja: gobova juha, zobatec, pečen v pečici, krompir z dodatki (bučke, šampinjoni, suh paradižnik, jajčevci...) iz pečice, pečena paprika,
, ![]()
danes: segedin, skuhan včeraj
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
![]()
jota s kranjsko
, domač ![]()
Danes bo goveja juha z rezanci, paradižnikova omaka na tri načine-sin s svedrčki, jaz bom dodala še par škampov , mož obogateno z zelenjavo,čilijim in calabrese pestom ( se mu tako dopade ta omaka), mešana solata
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
pečeni sv. kremenateljni, pražen krompir, mešana solata
Danes: kruhovi cmoki, sataraš z mesom, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Gnetemo, pečemo in jih že jemo