Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, sv. ribica v gorčično-smetanovi omaki, blitvini zvitki z rižoto, ohrovtovi polpeti, mešana solata s popečeno čajoto.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Naor, zakaj praviš, da je skromno-enkratno kosilo,  Moje zlato, lepo pozdravljena, po dolgem času 

mopsika

Mopsika, v primerjavi s Trixinim kosilom. A seveda imaš prav. Tudi jaz sem vesela, da se je Moje zlato spet oglasila.

naor

Moje zlato, lepo, da si uspela najti čas.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri nas:

juha z rezanci

zrezki z in žajbljem

na pol pire

zelena solata

rimljanka

Cetrtek: goveji zrezki v cebulni omaki, riz, zelena solata, zelje v solati s fizolom, mandarine

petek: sarme, pire krompir, solata

sobota: sarme, kruh, solata, muffini s cokolado in koscki pomarance

danes: nic klasicnega ampak za nasega malega poskodovanca pizza in veliko solate, za sladico pa muffini od vceraj

Lepo nedeljo vsem

Danes: juha,pečene piščančje bedra,tenstan krompir,mešana solata ,(radič endivija, domače)  za sladicokremne rezine(naredila snaha)

Milži

Danes: prezganka, na sinovo zeljo,   pečena   rebra,   pečen  in paprika,  endivija in radič s ,   

domač 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 02.okt 2016 12:51

včeraj ostanki mesa od petkovega piknika, krompirjeva solata in radič v solati

danes goveja juha z nudeljci, piščančja bedra po pariško, pire in mešana solata

Danes je sin naročil kosilo in jedli smo govejo juho z rezanci, pražen krompir, pečeno meso ( telečji kotlet in kos piščančka) v pečici s korenjem, mešana solata

Za sladico pa ajdova rolada s čokoladno- nutelino kremo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti