Danes bo za kosilo:
Zelenjavna juha, krompir v oblicah z zelenjavno prilogo, solata
Precej krajši jedilni list, ali ne? ![]()
Danes bo za kosilo:
Zelenjavna juha, krompir v oblicah z zelenjavno prilogo, solata
Precej krajši jedilni list, ali ne? ![]()
Katrca, ouu, to pa je bila pojedina in pol,....Najbrž ste kaj praznovali? Verjamem, da bo danes zelenjava dobrodošla...
Pri nas danes? Zeljna solata vsekakor, za ostalo pa ta hip še ne vem...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes kuham nedeljsko kosilo, mož reže zelje za solato s fižolom. Jabolk imam za štrudel, pito, kompot. Ne vem, kam naj človek vse to pospravi, da bi malo dlje trajalo, jabolka tako hitro gnijejo.
A od viška glava ne boli, pravijo.
Uživajte v prelepem sončnem dnevu in dober tek vsem! ![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, skuhaj kompot, vrelega daj v kozarce in zapri. Počaka kak mesec, dva, tri,.....................
Danes sem povabljena na kosilo, zelenjavna juha in skutni štruklji menda. Pa klepetalna družba.
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s papriko in paradiznikom, domača endivija in radič s
.
![]()
Naor, naredi čežano pa jo daj v kozarčke. Pa jabolčni kis. Mogoče kak gosti sok.
Danes sem se nagarala v vrtu in bo bolj enostavno kosilo-popečeni kosi purana in svinjine s sirom, pražen krompir, zeljna solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj tud pri nas nismo nič kuhali, smo pa na veliko praznovali eno 92 letnico in peli, peli........![]()
Juhuhuuuuuuuuuu.....danes mi do večera za nikogar ni treba skrbeti..........![]()
Kosilo sam zame sem si naredila, ko se soprog vrne, pade kuhana kranjska klobasa, al pa zmešana jajca na zaseki....![]()
![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
Uživaj Babka, da lahko vsaj enkrat ješ po svoje.
Za tvojo mami častitljive starosti ![]()
![]()
![]()
![]()
in naj se še dolgo časa drži.
Hvala drage moje, bom res naredila po vajinih nasvetih. Tebi Babka pa čestitke, slikca je enkratna! ![]()
![]()
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem