Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes piščančji zrezek s sirčkom in paradižnikom pa popečena zelenjava zraven, jutri pa računam na čili con carne :)

stella92

Petek:                                                    

Pozdravček!

Danes:  bograč golaz z  in  mesom,  ,   domač .

mopsika

Danes: musaka brez krompirja (korenje, por, hrenovka, šampinjoni) pesa v solati in domače grozdje, je vsak dan trgatev .

Želim vam še naprej lepo sončno popoldne 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kljub jesenskemu dnevu danes pri nas:

sročji fižol in krompir v koščkih z ocvirki

ednivija in radič v solati, z bučnim oljem in česnom, seveda

Za zalogo se kuha polnjena paprika.

rimljanka

Sobota:                                                     

Česnovo-krompirjeva juhica; riž s porom, dušen korenček, panirane piščančje perutničke; endivija z zeljem in fižolom

Pozdravček!

Danes:   pečeni  kotleti, pečen   in paprika,   domača endivija in zeleno-rdeči radič s 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25. 2016 13:50

Pri nas imamo kostno juho z rižem, piščančji paprikaš z valvicami, rdečo peso in torto (sparovo).

majaos

Mi pa že dva dni ne kuhamo- včeraj smo na Mihalovem sejmu v Mengšu sprobali žar,  no zvečer sem vseeno zakuhala eno govejo juhico iz zaloge , danes pa smo veliko hodili po hribu  in smo se  na poti domov ustavili na pizzi. Včasih pa res paše biti malo frej....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Tudi jaz nisem dva dni nič kuhala, danes je bila pa zelenjavna juha (por, ohrovt, brokoli, cvetača), svinjska pečenka, pečen krompir in mešana zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti