pečen kifeljček, čevapčiči in paradižnikova solata
![]()
![]()
![]()
pečen kifeljček, čevapčiči in paradižnikova solata
![]()
![]()
![]()
The Tina, bravoo za vse razlage in fotogravije![]()
![]()
, pa še kdaj , bomo zelo veseli.
danes bo makaronflajš in zelena solata
Katarinči
na tem burgerjem si pasem oči
![]()
Danes si pripravljam pečen krompir, pražene lisičke (oče našel) in skleda zelene solate s paradižnikom ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
polpeti, zelena solata, breskve.
![]()
Sin na vsak način pečen krompir in piščančje zrezke ( zame samo krompir), mož testenine bolognese, stročji fižol v solati
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes
: mešano meso z žarne plošče (perutničke, pleskavice, čevapčiči, svinjina), zelena in krompirjeva solata, lepinje, paprika, paradižnik, ajvar, mlada čebula, za posladek jabolčni/marelični/češpljev oziroma slivov zavitek,![]()
Katarinčiiiii kam lahk pridem tole papat? hrana iz žara, nekaj naaajboljšega ![]()
jaz pa danes filaneeeeee paprikeeee, mmmmmm, in pire krompir, sladica torta, vinček, pivo, kavica, danes imam goste ![]()
Dobrodošla
, jaz sem se pa ravno hotela abonirati na tvoje zajtrke - današnji na Zidu je slasten, da dol padeš, škoda, da tule nisi objavila fotke, kajti tako krasen in osvežujoč poletni zajtrk bi se mirno lahko pretihotapil med kosila... ![]()
Danes(predvidoma
)
: prežganka z jajčkom in na maslu ter olivnem olju popraženimi kruhovimi kockicami, solatni krožnik, skutno-krompirjevi cmoki z marelicami oziroma slivami z maslenimi drobtinicami in cimetom.
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica,
za moška.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto