Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečen kifeljček, čevapčiči in paradižnikova solata

Balenka

The Tina,  bravoo za vse razlage in fotogravije, pa še kdaj , bomo zelo veseli.

mopsika

danes bo makaronflajš in zelena solata

Katarinči na tem burgerjem si pasem oči

Danes si pripravljam pečen krompir, pražene lisičke (oče našel) in skleda zelene solate s paradižnikom

NutellomAnka

Danes:   polpeti, zelena solata, breskve.

mopsika

Sin na vsak način pečen krompir in piščančje zrezke ( zame samo krompir), mož testenine bolognese, stročji fižol v solati

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: mešano meso z žarne plošče (perutničke, pleskavice, čevapčiči, svinjina), zelena in krompirjeva solata, lepinje, paprika, paradižnik, ajvar, mlada čebula, za posladek jabolčni/marelični/češpljev oziroma slivov zavitek,

Katarinči

Katarinčiiiii kam lahk pridem tole papat? hrana iz žara, nekaj naaajboljšega

jaz pa danes filaneeeeee paprikeeee, mmmmmm, in pire krompir, sladica torta, vinček, pivo, kavica, danes imam goste

NutellomAnka

Dobrodošla, jaz sem se pa ravno hotela abonirati na tvoje zajtrke - današnji na Zidu je slasten, da dol padeš, škoda, da tule nisi objavila fotke, kajti tako krasen in osvežujoč poletni  zajtrk bi se mirno lahko pretihotapil med kosila...

Danes(predvidoma): prežganka z jajčkom in na maslu ter olivnem olju popraženimi kruhovimi kockicami, solatni krožnik, skutno-krompirjevi cmoki z marelicami oziroma slivami z maslenimi drobtinicami in cimetom.

Katarinči

Danes:   domača pica,    za moška.

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti