Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   pasulj   s kranjsko ,   domač

pijana nevesta

mopsika

Juha iz brokolija, še preostali polpeti, berivka v solati in kruh. Zdaj pa malo počivat,  za sladico pa na ljubljanski grad po najkrajši poti, nazaj pa z Urbanom. To je luškan vlakec, menda električni. Nazaj tako počasi pelje, da bi lahko hodil ob njem. A je res čarobno peljati se z njim in opazovati okolico, notri pa poslušati navdušeno čebljanje malih "človečkov."

To sem pripisala zato, če bo koga zamikalo, da gre z Urbanom na ljubljanski grad. Ta mesec je vožnja zastonj, vsako polno uro odpelje izpred Magistrata.

Lepo popoldne želim vsem!

naor

Sarme so romale v zamrzovalnik, bo prav prišlo za kak delovni ali turobni dan.

Danes bo kokošje- goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke ( zame pa meso kokoši), zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi smo v znaku rumenega - kurkume.

Včeraj krompirjeva juha z zelenjavo in kurkumo kot glavno začimbo.

Danes pa fetuccine z zelenjavo in prav tako s kurkumo (testenine proabila od včeraj, so bile z mletim mesopm in zelenjavo).

mamamia

Danes bo: brancin, ajdova kaša, leča, zelenjava

salatina, voda in teran (pa me zaprite)

lp

mzm

Danes: juha iz bučk in palačinke

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Miška, zakaj bi te pa zaprli, a zaradi terana? Teran je obvezen del kosila. Ali pa cviček, sem zadnjič iz prve roke izvedela od sladkornega bolnika, da mu je zdravnik naročil vsak dan kozarček cvička. Ampak kozarček, ne kozarec od kumaric.Tole zadnje je šala od našega prijatelja. Mimogrede, smo dežela vina. H dobremu kosilu prija kozarček. Stvar je samo v količinah.

Vseeno bom dodala: Minister za zdravje....

naor

Včeraj: klobase v omaki s fižolom, dušena jabolka z odišavljeno smetano

Danes: ocvrti piščančji prsi, rizi bizi, mešana solata

breskva

Četrtek:                                             

Pozdravček!

danes špinačna juha, svinjska pečenka, pečen krompir v pečici, pražen ohrovt s česnom in mešana zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti