Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Najino današnje kosilo: krompirjeva juha s hrenovkami, tortilje z mesom in zelenjavo, rezine krompirčka in regrat v solati...njam... meni tako zelo dobro, moj je pa spet nekaj jamral..........

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Fižolova juha, kranjska klobasa, kruh, palačinke.

Jaz pa sem poleg juhe,  namesto kranjske in palačink nekaj sardonov.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: fižolova juha s čičeriko, korenjem in testeninami, indijski čapati

breskva

Pri nas bograč, polenta, radič v solati,

jutri isto le rezanci namesto polente 

tabu

Spet čevapčiči in paradižnikova solata in kruh, kosilo na hitro, ker smo celo popoldne uživali na vrtu. 

Balenka

Jutri: idrijski žlikrofi, svinjski zrezki in solata

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
mopsika je napisal/a:
  Kje pa je SHARI2007 ,   pogrešam njena kosila.

mopsika

Ojla, mopsika in ostali! Sem še vedno okoli , samo malo sprememb je bilo vmes, pa sem "ven padla" 

Kuhamo in jemo pa še vseeno:

včeraj je bila pleskavica (ostanek od nedeljskega prvega piknika), bučke s paradižnikom in sirom in domač motovilec

danes piščanec po mongolsko (s porom in mlado čebulo) in pražen ohrovt s sojino omako in česnom (namesto riža)

jutri bo pa makaronflajš in motovilec z zeleno solato

Ojla, Shari

mopsika

Danes:   fizolova juha z rizem,   kvašen sirov zavitek z rozinami.

mopsika

Za kosilo bomo jedli pecene skuse iz pecice, krompir v solati s krompirjem, za posladek pa rizev narastek s smetano in malininim sirupom 

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti