Joj, mopsika-granadir marš, mislim, da ga nisem jedla 40 let. Moram ga skuhat. Se vidi, da živim na Primorskem.
Pri nas danes ričet z mesom.
brankaJoj, mopsika-granadir marš, mislim, da ga nisem jedla 40 let. Moram ga skuhat. Se vidi, da živim na Primorskem.
Pri nas danes ričet z mesom.
brankaRičet brez mesa, sladica iskanje ostankov potičke, če jo niso že snedli-nekaj bo že...
spodbeDanes: svinjski zrezk, široki rezanci, čičerika v paradižnikovi omaki, mešana solata, kokosovi kukiji s čokoladi

Ricet, potica, piskoti![]()
Včeraj: korenčkova juha s pomarančo, lazanja z gorgonzolo, solata
Danes: polnozrnati peresniki s tunini omako, solata
Jutri: segedin
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)No, pa še ena, ki je kuhala danes ričet. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota, endivija s
.
![]()
Pri nas pa pasulj že dva dni, zraven kruh, včeraj je bilo še nekaj potice.
tabuBilo kakor bilo, ampak EŽOJ je del teama in brez njega kulinariČka ne bi bila,kar je. zatorej me zanima,ako je fenomenalen gospod Ežoj še med nami,ako spremlja forum in morda občasno dobi vodo v usta, ko vidi vse vaše dobrote,ideje in simpatične komentarje....
Vedno v mojih mislih,gospod Ežoj
OOOOOO Brandič moj ![]()
![]()
, kje si se izgubil
. Tale pesmica mi je zdajle na misel prišla:
https://www.youtube.com/watch?v=MdXEbvsJh1U
Danes pri naju: belokranjsko cvrtje, zeljne krpice in radič z jajci - konec pirhov je ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Široki rezanci la collezione na bolonjski način