Kostna goveja juha z ribano kašo ali brokolijeva kremna juha, puranja mesna štruca s telečjimi hrenovkami, pečen krompir z rožmarinom, brokoli, solata kristalka

Palačinkina torta z malinami
Kostna goveja juha z ribano kašo ali brokolijeva kremna juha, puranja mesna štruca s telečjimi hrenovkami, pečen krompir z rožmarinom, brokoli, solata kristalka
Danes: lignji na žaru, riž, solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Včaraj za kosilo: Francoski krompir. Danes: kaneloni z šunko in sirom. Jutri: Špageti na česnu.
TanayaDanes repa, zelje, v kosih krompir, pečenica, pečene perutke, čokoladni puding
Jutri goveja juha z zakuho, dušen zelenjavni riž, zrezki v naravni omaki, solata
V četrtek goveja juha z zakuho, svedrčki s paradižnikovo omako, škampi buzara, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes je pri nas jota iz kisle repe, dobra kot že dolgo ne. Ali pa zato, ker je že kar nekaj časa nisem skuhala. Sladica pa sem in tja ena Mozartova kugla. Čisto dovolj.
Jutri bom dodala današnjemu jedilniku še jabolčni štrudel.
Lep dan želim!![]()
![]()
![]()
Včeraj: segedin, kruh
Danes: puranji zrezki, polnozrnat riž z zelenjavo, mehka solata
JJ
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš
, kristalka.
![]()
Včeraj: cvetačna juha, ocvrt oslič, krompirjeva solata
Danes: pečena bedrca, riž, zeljna solata
Jutri: puranji trakci s šampinjoni v smetanovi omaki, široki rezanci, regrad z jajci
Čakamo
![]()
![]()
Pri nas je pa že
, jaz pa v službi ![]()
Torek:
![]()
Krompirjeva musaka, endivija, radič s koruzo:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Pirini svaljki s pršutom