Vanja v ZDA, zanimiva slika, kakšne barve! Sem si ogledala postopek. Recept bi bil uporaben tudi za slow cooker.
Katrca11
Jaffa torta
Vanja v ZDA, zanimiva slika, kakšne barve! Sem si ogledala postopek. Recept bi bil uporaben tudi za slow cooker.
Katrca11Katrca, tukajle je še eden video, kako ga pripravljajo v eni restavraciji. Skoraj vse, kar je treba počasi peči v pečici se da pripraviti v slow cookerju. Še najbolj je razlika pri uporabi bananinih listov v vonju "kuhane trave" ali čist ta pravega japonskega zelenega čaja, ki se širi po hiši med peko. :)
http://www.foodnetwork.com/recipes/cochinita-pibil-recip
Res, tale zadeva je noro dobra. ![]()
![]()
Po treh in pol urah na 140 stopinj z vilico samo pritisneš na meso in je razcufano. Čist prehitro za večerjo (vaše kosilo):

Vanja
Danes bom pripravila govejo juho z zdrobom in jajckom, piscancja prsa v omaki, domace skutine struklje, mesano solato. Za sladico pa se nekaj misk z nutelo ![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj piščančja obara, domač kruh in miške, za večerjo koruzne tortilje s porom in sirom, solata
danes bo goveja juha, pražen krompir, pečenica, valika skleda mešanega radiča in motovilca,
verjetno še kokosove kocke ( da nahranimo lačne tekače, ki pridejo s Pokljuke) ![]()
![]()
![]()
![]()
tabu
Danes bomo jedli govejo juho, pečeno jagnječje meso, tenstan krompir, pražen brstični ohrovt, solato iz radiča in motovilca, krhke flancate.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: pečena sv. vratina
, pražen
, kristalka,
domači krofi.
goveja juha z domačimi rezanci (dobila jih v dar
), mlinci, pečen piščanec, mešana zelena solata, krofi
Pri nas danes ni časa za daljše kuhanje, pri sinu vročina nad 39 ne pojenja, zato najprej goveja juha z rezanci, jaz motovilec v solati s semeni in paradižnikom in file postrvi z mandlji, mož pa pasulj iz zaloge s kranjsko, hči je s prijatelji šla ven jest. Jagodna pita iz Leclerca je za sladkosnede.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiOcvrti kalamari...
Včeraj: zelenjavna juha (por, cvetača, korenje), goveji zrezki, šampinjoni in krompir v pečici ter solata.
Danes: kitajska restavracija in krofi.
Jutri: krompirjevi svaljki in omaka iz mletega mesa ter solata.
Pipi MajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Rogljič Croque Madame