Kuham in kuham čez praznike, pa imam bolj malo časa redno pisat in objavljat. Sem se pa danes potrudila in nadoknadila za nazaj.
Danes smo pa jedli juho, domačo popečeno šnito (rdečo meso pripravljeno za tünko), celi krompir, kuhano kislo zelje.
Kuham in kuham čez praznike, pa imam bolj malo časa redno pisat in objavljat. Sem se pa danes potrudila in nadoknadila za nazaj.
Danes smo pa jedli juho, domačo popečeno šnito (rdečo meso pripravljeno za tünko), celi krompir, kuhano kislo zelje.
![]()
![]()
![]()
Danes: pohane piščančje kračke
, pražen
, kristalka in rdeč radič, piškoti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Pol goveje juhe s cmoki je ostalo od včeraj, zraven pa bolognese in paradižnikova omaka, špageti. Zame riževi rezanci s paradižnikovo omako in škampi. Mešana solata in piškoti.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKosilo: pecen piscanec s krompirjem, korenjem in brsticnim ohrovtom ter solata - endivja in zelje. Za sladico pa se kar piskoti in malo potice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: gnezdece iz mletega mesa, rižota, mešana solata
breskvaMidva sva na novega leta dan jedla kranjsko klobaso, krompirjevo solato, zraven pa še solato iz kislega zelja s fižolom
včeraj domačo pico
danes pa govejo juho, svinjsko pečenko, pečen krompir, na pari kuhano cvetačo, brokoli, grah in mešano solato
jutri bo pasulj in kruh
Včeraj smo jedli juho, domačo pico in solato. Danes pa bo zeljni zvitek in kuhan krompir. Pa juha in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: piščančja
obara![]()
z vodnimi žličniki, ajdovi žganci, piškoti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zelenjavna rižota, zeleni in rdeči radič s toplim krompirjem in ocvirki, ostanki sarme:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Pečen riž z zelenjavo