Včeraj in danes je bil meni enak: filana paprika, pire krompir in zelena solata.
Balenka
Gratinirani svaljki
Včeraj in danes je bil meni enak: filana paprika, pire krompir in zelena solata.
BalenkaSilvestrska večerja: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pripravljeno z moje strani, z nasprotne strani mesni izdelki, solate... (ni bilo prilike foto sessiona)

Srečno 2016!
Vceraj za kosilo kvrgusa in mesana solata, biskvitna potica in mamini piskoti![]()
Za silvestersko vecerjo smo imeli lorensko pito, lososovo pito s porom v vlecenem testu, piscancje roladice s peceno papriko in mocarelo ter francosko solato. Za sladko pa piskoti, biskvitna potica in kava![]()
![]()
Danes sarma in se nekaj ostankov od vceraj![]()
![]()
Segediner
Lp
cervusSrecno vsem v novem letu in seveda polno kulinaricnih uspehov!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juha z gresovimi knedelčki,
pražen ![]()
![]()
,
vratovina, popečeni šampinjoni, motovilec,
kompot iz suhih ![]()
![]()
![]()
Goveja juha z domačimi nudelni, sarma in dva kosa kruha
pa vse tisto pripravljeno čudo, ki sva ga čez noč prespala..........
Dragi moji, tudi jaz vam vsem želim tu na naši kulinariki vse lepo, da si drugo leto spet zaželimo ponovnega srečanja... uživajte v vsakem dnevu leta ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
sarma, domač
, piškoti, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pa smo brez zajtrka odšli voščit domačim in po vseh obiskih, pijači in hrani smo danes na goveji juhici in še se bo kaj našlo....Sarme so pa v zmrzovalniku in ker napovedujejo sneg bodo dobrodošle.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: lignji na buzaro, kuhan krompir, mešana solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Moj domači kruh