Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  makaronflajš,  kristalka,  piškoti.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 29.dec 2015 14:50

Čokolino (menza zaprta).

Sonja

Včeraj sem jaz pojedla sendvič (s tako trdo ciabatto, da sem ga skoraj nazaj nesla, svoje jim bom še povedala), mož pa polnjena telečja prsa od nedelje, prinesla mu jih je mama, ki je bila s prijateljem na kosilu v eni domači gostilni in ni vsega pojedla. Solata je bila vložena rdeča pesa. Doma narejena.

Danes bo jedel ostanke od nedeljske Večerje za šest, kar pomeni tom yum tajsko juho z morskimi sadeži in različico te juhe s svinjino. Pa malo riža zraven, mogoče še poje neko perutnino z veliko zelenjave, kar je tudi ostalo v nedeljo od naše ženske večerne pojedine. Solate nisem imela, se bo že znašel. Če bo brez solate, si je sam kriv, je dovolj star in opravilno sposoben, da si jo zna priskrbet (saj je mamica v pritličju hiše, bo z veseljem poskrbela za sina ... ).

Komu lepše kot meni. Aja, jaz sem si pa danes en kos bureka kupila in sem sita kot boben ...

mamamia

Pri nama tudi nič kuhanja, bova šla kar po burek in jogurt.

Torek:                                           

Pozdravček!

Goveja juha z zvezdicami, zrezki v naravni omaki, pečen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pol te pa Dragička direkt med roge s svjim kosilom ... Ampak Dragička je moja carica že od nekdaj!

mamamia

Mamamia, ali lahko pričakujemo zopet en zanimiv blog od vaše večerje za 6 kot sem zasledila? Pri nas danes fižolova mineštra in pečenice.

branka

Mamamia, imaš rada čorbice? 

Danes: nadevana paprika, orehovi kruhki

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti