Danes krompir v solati z endivjo, ostanki mesa konjske pecenke, govedine iz juhe in zmlete pecenke
za psladek pa piskoti ![]()
![]()
![]()

Brownie Muffins
Danes krompir v solati z endivjo, ostanki mesa konjske pecenke, govedine iz juhe in zmlete pecenke
za psladek pa piskoti ![]()
![]()
![]()
Danes: fižolova juha, prosena kaša z jabolki

Včeraj in danes pečen pišek. Včeraj s polento in solato, danes pa z rižem in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, rdeč radič, motovilec, piškoti.
V hladilniku čaka testo za štriri vrste piškotov.
![]()
danes piščančji file na čebuli, tenstan krompir, popečena bučka in rdeča pesa
Torek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 22.dec 2015 13:10Danes fižolova juha in cmoki- slivovi in marelični. Sin bo pa cmoke preskočil zaradi treninga in je za večerjo naročil palačinke.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Dolgo že tu nisem nič napisala, kot da nebi nič kuhala....pa kuham, vsak dan... samo slikam ne, pol se mi pa zdi, da sploh ni kaj pisati...........pa vendar, danes sva imela:
polento in flosarski golaž, skledo zelene solate in obrezke piškotkov, ki niso uspeli ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes je bila pica, jutri pastafizol![]()
Tudi jaz sem pripravila meni za bozicno vecerjo: aperitiv zajbljev liker nato goveja juha z vlivanci, telecja pecenka, pohani piscanji koscki, domaci sirovi struklji, pecen krompir z rozmarinom, omaka po jamievem receptu, pecen brsticni ohrovt, mesana solata.Za posladek domaci piskoti-8 vrst, orehova in pehtranova potica ter ledena kava.
.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: cvetačna juha s sirom, makaroni z jabolkom
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Cheesecake