Nedelja: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
mineštra iz repe s suhimi kostmi, krompirjem, palačinke ![]()
Danes kosilo za 2: pomfri in motovilec.
Balenka
Včeraj samo goveja juha z rezanci, ker smo imeli s prijatelji praznovanje.
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, ocvrte perutničke, meso po dunajsko, pražen krompir, zeljna solata z zeleno in radičem in torte od včeraj.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: porovo-brokolijeva čorba, jabolčni in skutni zavitek.
Piščančja obara z žličniki, piščančja stegna v zelenjavni omaki, polnozrnati kus kus, jabolčni in skutni zavitek.
Danes: goveji zrezki v omaki, pečen krompir, mešana solata
breskva![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, bela polenta, radič in motovilec, piškoti,
![]()
mopsika
Danes imam druge opravke, zato za kosilo preostanek goveje juhe z zdrobovimi cmoki-hči ostanki dunajcev od včeraj in francoske solate z zabave, mož in sin jota s kranjsko klobaso in kruh. Jaz pa bom eno mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: krvavice, praženo zelje, krompir v koščkih
Danes: obara, gratinirane skutine palačinke
Jutri: sv. medaljoni v vrtnaski omaki, kus kus, radič
Še 3 dni, potem pa malo na off. Neskončno se že veselim
, december je bil čisto preveč pester ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj boste kuhale za božično večerjo? Mi smo povabljeni k mojim, tako, dal prinesm samo hobotnico v solati. Si bom pa dala duška potem za slivestrovo, ampak bo spet bolj lahka večerja, ker nismo neki večerni jedci. Bolj kakšne školjke, rakci, namzi, solatke,...
![]()
Ossi
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Kitajski rezanci s piščancem