Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes, Martinova pojedina:  dušeno rdeče. pećen, domači mlinci,

kokosova 

mopsika

Petek - Perutničke in krompir v pečici.

Včeraj krompiruša (krompirjeva pita), vložene bučke,

danes pa paprikaš in pire krompir s čemažem.

Lp

ursiii

Danes kokošje goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pečenka in puranja prsa, džuveč riž, mešana solata in čokoladna torta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Nedelja:                                              

Pozdravček!

Dragička, kaj pa sladica? Kos , recimo, take, posebne.

Danes pri nas: goveja juha z zdrobovimi žličniki, njoki na drobtinah, govedina iz juhe, breskov kompot, regrrat pa je nabran, najbrž bo jutri ali v torek, s šmornom (ki ga mi vedno jemo slanega).

rimljanka

Pri nas včeraj špargljevo - porova juha in fuži s paradižnikovo omako s papriko, danes pa kurja juhica in skutine palačinke.

RadaJem

Pri nas v petek zelenjavna juha, prosena kaša s slivami

včeraj: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, velika skleda ohrovta, radičev v solati

danes: goveji zrezki v omaki ( piment, brinove jagode...), testenine cesarole s tartufato, ohrovt, radič štrucar, korenček in malo krompirja v solati 

in skutno- jabolčni zavitek za popioldne

tabu

pražen krompir, pečena , zelena solata

Balenka

Popoldansko sladkanje...                   

Pozdravček!

Danes družinsko kosilo pri mojih starših, vsaka družina je prinesla s sabo hrano ali pijačo. Jedli pa smo juho, pečene race, goski in sv. pečenko, mlince in kruhov nadev, dušeno rdečo zelje, francosko solato, zeleno solato in razne sladice (potice, madžarska pita ...).

Jutri bodo tako mesni ostanki od danes, zraven pa še bom verjetno krompir in regrat pripravila. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti