| marju je napisal/a: |
Danes ob obilo žalosti v hiši, golaž in koruzna polenta Jutri ne bomo kuhali, ker imamo pogreb mojeg..........
|
Moje iskreno sožalje![]()
![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes ob obilo žalosti v hiši, golaž in koruzna polenta Jutri ne bomo kuhali, ker imamo pogreb mojeg..........
|
Moje iskreno sožalje![]()
![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Tudi od mene iskreno sožalje!
Trixi, upam, da pri vas ni hujšega!
Danes je bila sprememba plana, paniran oslič in krompir, pečeno v pečici in rdeča pesa
Mogoče bo pečenica in zelje jutri, še ne vem.
na žalost se je od nas po hudi bolezni poslovil moj mož
ne vem komu bom zdaj kuhala
marjuMarju, iskreno sožalje tudi od mene.![]()
Marju, ![]()
![]()
iz moje strani, vem, da je zelo hudo, sploh v teh dneh, ko se spominjamo svojih pokojnih najdražjih in je še vse skupaj bolj boleče, ko izgubiš svojega najdražjega. ![]()
Moja odrasla hči je imela v tem mesecu pretres možganov, nateg vratne hrbtenice , operacijo mandljev, sedaj pa zaplet, edemi ( kar baje dobi le 2% pacientov) krvavitev in ni v najboljšem stanju....Se že cel mesec trudim z govejimi juhicami in nego, upam, da si bomo kmalu oddahnili.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJoj... mislim na obe in vama pošiljam virtualen objem!
Marju, iskreno sožalje in naj te pokonci držijo vsa lepa skupna doživetja.
regicaMarju ![]()
![]()
.
Včeraj: pohane bedrce in paradižnikova solata.
BalenkaMarju
, ko bos kuhala bos se vedno z njim...
Vceraj reciklaza: kisla repa, pecenice, segedin, pire krompir
. Danes gremo pa k moji mami na kosilo![]()
. Jutri bucna juha, pecen piscanec in krompir v pecici, domaca endivja in za sladico kostanjeva potica![]()
![]()
![]()
goveja juha, govedina s hrenom in pražen krompir, pozneje skutni retaš
regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Hempy polenta