Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: piščančji cordon bleu iz pečice, pečen krompir, zelena solata, rolada

breskva

V petek za kosilo jota.

V soboto kisla repa, krvavice, pecenice in pire krompir neprecenljivo, za sladico pa anine rezine.

Danes po nedeljsko goveja juha, kuhana govedina, tenstan krompir, domac radic,

za sladico se nekaj aninih rezinhcera pa je spekla strudelj

satilon

MBrando je napisal/a:

kitchenwithblas je napisal/a:

Aja vsem k me mal pohvalile hvala....  babika1951 , naor , Trixi  Drgač pa v ponedeljk doma mal razvajal  Za pozno kosilo burek z bučo in jajčevci .... mljask.... za sladko pa PEČENA MUŠKATNA BUČA Z BELO ČOKOLADO ... to bil pa še večji mljask

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Dobra ideja mladi mouž! Se da komot narediti v clean varianti. Postopek isti, s tem da se uporabi CAVALIER bela čokolada (s stevio), namesto navadnega sladkorja; SUKRIN sladkor in vaflje se izpusti. Se igram z mislijo, da bi si tolele tudi sam naredil.
Vsekakor pa TOP za idejo!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Razmišlanje v "zdravo" smer vsekakor dobrodošlo in zna biti clean varianta tudi okusna....  Drugače se trudim in delam poizkuse tudi jaz, da bi pri sladkem uporabljal malo bolj "zdrave sestavine" (pri ostalih jedeh zelo veliko in so tudi zlo okusne), ki so trenutno tudi "IN"... A pri sladkem se nekako vedno vračam k klasični osnovi, ker so mi okusi veliko polnejši....

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

včeraj je bila juha, pražen krompir, rdeča pesa in govedina, za sladico sladki polžki, danes pa bo boranja

lp, tatjana

Danes goveja juha z zvezdicami, piščančja rižota z zelenjavo, za moža svinjski zrezek z rižem, rdeča pesa in zelena solata, tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:  goveja juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe, pražen, endivija, zelen in rdeč radič, motovilec s krompirjem,  zavitek.

mopsika

Trixi - hvala! Slikco je prispeval moj mlajši sin, ki je bil pomočnik  

Danes: puranji zrezki v gorčični omaki, kuskus, endivja.

Jutri me mož pelje na kosilo, ker so otroci na počitnicah in bo čas za malo več romantike

Sreda kosilo pri tašči. Potem pa malo počitnic za vse 

Ossi

Ponedeljek:                                           

Pozdravček!

goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, štefani pečenka, zeljna solata

Balenka

Goveja juha z gresom in jajckom, sampinjoni v smetanovi omaki, makaroni, endivjaza sladico strudelj

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti