Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes in jutri: pirina mineštra (s polnozrnatimi krekerji)

radič s krompirjem, kruh in voda

lp

mzm

Danes: makaroni z brokolijem, zelena solata

breskva

Danes:  ostanki petkove obare,  pečena sv.vratina, pečen, endivija , zelen in rdeč radič, motovilec s fižolom ,      zavitek.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25.okt 2015 12:54

Juha prežganka - korenčkova z gresom,   golaž s klobaso in jurčki,   njoki,   endivija s krompirjem v solati

Katrca11

goveja juha z rezanaci, pražen krompir, pečen , mešana solata, sadna kupa

Balenka

Nedelja:                                

Pozdravček!

Danes kosilo pri sestri.  juha z ribano kašo. Pražen krompir, ribica, domač zajec. Rdeč radič z fižolom. Posladek, pecivo jabolčno z orehi, puding,smetana in polivka marmelade iz jurke.

dari

Včeraj: pečena sv. krača s kožo, radič z jajci in fižolom, domač 

Kakiji in pečena  z orehi

Danes: porova juha, telečji ragu, riž, radič s fižolom

Domače kremšnite 

Ossi

Ossi, kremšnite izgledajo slastno.

Danes sva si  z možem privoščila izlet na  v Izolo, drago plačala orado ( prvič in zadnjič v tej gostilni), moji otroci pa so doma imeli govejo juho in testenine s paradižnikovo omako....sladica- tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi smo danes jedli prleške jedi, dodole in svinjske zrezke s česnom in rdečo pariko. Pa razne solate zraven, seveda, kozarček rdečega ...

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 25.okt 2015 19:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti