danes goveja juha z nudeljci (iz zmrzovalnika), štefani pečenka, kuhan krompir s peteršiljem, na pari dušena zelenjava (brstični ohrovt, cvetača, brokoli), štrucar s fižolom in česnom.
In še slikica, za spremembo:

danes goveja juha z nudeljci (iz zmrzovalnika), štefani pečenka, kuhan krompir s peteršiljem, na pari dušena zelenjava (brstični ohrovt, cvetača, brokoli), štrucar s fižolom in česnom.
In še slikica, za spremembo:

Shari, lepa spremeba. Dragička, lepi zavihančki-navihančki.
Midva segedin, jaz bolj čaj in propolis. Nič hujšega, a ravno toliko, da sem malo tečna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
boranja![]()
![]()
![]()
, domač
.
![]()
![]()
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Včeraj zame špinačni rezanci s škampi v paradižnikovi omaki, moja dva bolognese omaka in testenine, solata gentile in radič
Danes na željo hčerke direkt iz bolnice: panirani zrezki, zame pečena p.kračka, pražen krompir, vinska omaka , zeljna solata, solata iz stročjega fižola,tiramisu
Jutri pa upam, da jih prepričam za ribe....
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes baby-beef jetrca s čebulo, pire krompir in zeljna solata
jutri panirani fileji osliča (pečeni v pečici) in krompirjeva solata
Danes: ocvrti piščanec s krompirjevo solato
Juha, klobase, pečena hokaido buča, riž, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: sv. zrezki
v čebulni in
omaki, riž s paradižnikom, endivija. ![]()
![]()
.
![]()
![]()
Petek:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Dušene školjke s pivom na sredozemski način