Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
Trixi - držim pesti za vas ![]()
![]()
Dragička - zaupaš recept za tole slastno enolončnico? Imam ravno eno veliko ogrovtovo glavo na vrtu.
Hvala!
OssiVčeraj: Orada na žaru za ene, za druge svinjski kare, sveža zelenjava z vrta.
Danes: Testeninski narastek z brokolijem, solata.
Jutri: enolončnica z ješprenjčkom, buhtlji.
Malo bom z doma pa sem mojima
fantoma nekaj skuhala
na zalogo:
golaz, sama si bosta skuhala makarone ali pa jedla kruh, polenta je pa ze prevec komplicirana![]()
sataras s piscancem
, skuhata riz in imata rizoto
in boloneze omako, skuhata spagete. Vceraj sem spekla cokoladni kolac, da se bosta se posladkala![]()
![]()
danes: goveja juha, dušeno zelje, klobasa,krompir v kosih, radič
jutri: goveji golaž, njoki, solata
marju
[citat=--naor--]
Lepo tortico si naredila! ![]()
![]()
Havala, po želji naše slavljenke je mogla bit roza.
Danes: mesni polpeti, makaroni, bučke v omaki, stročji fižol v solati (zadni iz vrta), piškoti z arašidi
breskva
Danes: tofujevi polpeti s porom, korenčkom in sezamom, radič v solati, za sladico pa indijančki (samo za tiste, ki niso na dieti :P)
Jutri: pečene piščančje krače, sladki krompir v pečici, solata
Ninja24Trixi, ne vem, če to še velja:
Za dežjem vedno sonce posije, Jaz verjamem.....![]()
![]()
![]()
Danes za kosilo:
krvavica in ohrovt s krompirjem, pol pa en zelo zdrav sadni smuti, moj termitek me posluša, čeprav me pri mojih vzgojnih receptih zadnje čase tako zelo čukasto gleda ![]()
![]()
Moram vas vse pohvaliti, take lepe slikce objavljate, da jih je veselje gledati. Me zanima, če je Vanja vidla tole krvavico, se ji sline tako cedijo kot meni.![]()
![]()
| Ninja24 je napisal/a: |
Danes: tofujevi polpeti s porom, korenčkom in sezamom, radič v solati, za sladico pa indijančki (samo za tiste, ki niso na dieti :P) Jutri: pečene piščančje krače, sladki krompir v pečici, solata
|
je še kaj ostalo, izgleda omamno... Recept ?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Veganske palačinke