Reciklirani čufti od včeraj z dodatkom paprike v omaki (kot nekakšna raztresena filana paprika), kruh.

Nevzhajana orehova potica
Reciklirani čufti od včeraj z dodatkom paprike v omaki (kot nekakšna raztresena filana paprika), kruh.
| naor je napisal/a: |
Jaz sem pa danes kupila sardone, ne vem kaj dogaja, očitno me je zajelo hudo pomanjkanje joda, saj dva dni zapovrstjo še nikoli nisem pripravila ribic naor |
Pravijo, da so ribe dobra hrana za možgane. Da ni tam kakšnega pomanjkanja?![]()
Danes bodo: sardele![]()
pečene, kruh, voda in refošk![]()
lp
mzm
Ribe, sploh pa sardele so super hrana za možgane (pa tudi telo), zaradi omega3 :). Nažalost jih midva premalo jeva :(, bo treba to popraviti!
Pri nama danes malo drugače, kot sem napisala. Juhe ni bilo, ker se je skisala, namesto vratovine je bila sočna svinjska pečenka, zraven pa spet ajdova kaša z jurčki (včeraj nabranimi, pa ne z moje strani) in solata (zelena solata, radič, rukola, drobnjak in peteršilj, vse z vrta).
Jutri verjetno ribe
.
Miška, mislim, da si zadela žebljico na glavico!
Samo take sardele kot so na tvoji sliki naš mestni ribnik lahko samo sanja. Bilo i prošlo!
![]()
Danes: testenine z jajčki, zrezki, stročji fižol v solati
Ponedeljek:
Torek:
Pozdravček!
Juha, testenine z mesno-zelenjavno omako, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas je bila sobota kulinarično obarvana:
goveja juha z rezanci,
restan krompir in mlinci,
pečena
, pečen piščanec, sv. rebra in ocvrti pišč. zrezki,
zeljna solata, fižol v solati,
potica, rumovi polmeseci, pijana nevesta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja in včerajšnji dan pa je bil v znamenju ![]()
![]()
in ![]()
(fižola) z ocvirki.
Današnji dan pa po načelu "znajdi se sam".
Balenka
Balenka![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: blitva s ![]()
, govedina
v česnovi omaki, kristalka, jabolčno![]()
![]()
pecivo s keksi.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Mandljevi piškoti