Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Z veseljem smo zaužili ajdove štruklje (s sirarsko skuto), lečo (šampinjoni, fižol, jajčevci, paprika, paradižnik...)

in zeljnato solato

lp

mzm

Ko bom na lotu zadela, bom mišzmoke za osebno kuharco najela 

svenska

Danes: polnozrnate testenine s faširanim mesom v omaki, stročji fižol v solati

breskva

mišzmoke je napisal/a:

Z veseljem smo zaužili ajdove štruklje (s sirarsko skuto), lečo (šampinjoni, fižol, jajčevci, paprika, paradižnik...)

in zeljnato solato

lp

mzm

Prekrasni štruklji, sprejamaš rezervacije 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Se splača naredit, ker je res okusno. Večino sem itak sama pojedla. 

shari2007 je napisal/a:

Juha iz jurčkov je bila odlična, pa tudi željo po palačinkah z nutelo sem končno potešila.

Sem nekaj gledala recepte in naletela na Pozabljen kruh, tako da bo jutri to in piščančji golaž, zraven pa zeljna solata. Čeprav, zdajle ko gledam današnji jedilnik od mojezlato, so se mi začele cediti sline ... Bo moralo nekaj podobnega biti kmalu na jedilniku, čeprav bom jaz naredila ponvičnik z zeljem, ker imam domačega.

V nedeljo sva se spet povabila domov in sva naročila govejo juho in ajdovo kašo z jurčki. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj je bila fižolova juhica in falafli v tortilji.

Danes bodo široki rezanci in govedina stroganov z mešano solato.

Pipi Maj

Danes,  domaca pica, sladoled.

mopsika

Sobota:        

Pozdravček! 

Juha, ocvrti piščančji zrezki, krompir in fižol s kislo smetano, popečena bučka, endivija v solati in zeljna solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes goveja juha iz zaloge z domačimi rezanci, džuveč riž, naravni zrezki, berivka in zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti