Danes čevapčiči, popečeni fileji piščančka, solata pečene paprike, šobska solata, lepinje, prebranec
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes čevapčiči, popečeni fileji piščančka, solata pečene paprike, šobska solata, lepinje, prebranec
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes: segedinar z domačim kruhom , sadje
jutri; zelenjavna juha, hrenovke v testu, solata
marjudanes in jutri makaronflajš in endivja z radičem in zeljem
čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir in endivija, nektarrine in nekaj koščkov peciva (krajčki)
Balenka![]()
![]()
![]()
Danes: sv. zrezki
v čebulni in korenčkovi
omaki, riž s papriko, kristalka, sladoled.
![]()
vceraj chili con carne
in kruh to je bilo![]()
![]()
![]()
danes pecena piscancja prsa in krompir v solati s strocjim fizolom, napolitanke
, po kosilu zacnem s pripravo
in tako vsak dan nekaj![]()
![]()
in se kaj se bo naslo![]()
![]()
Bolognese omaka, špageti, zeljna in paradižnikova solata
Za jutri pa napol pripravljena zacher torta z mojega dragega....pa upam, da gremo na odprto kuhinjo....prvič
Kjer je volja, tam je pot. Trixirižota in rdeča pesa
![]()
![]()
Včeraj je bila pri nas doma samo moška zasedba zato za kosilo burgerji po dolgi turi z ![]()
Za večerjo sem naredila šmoren z malinovo omako .
Danes kosilo: še zadnji stročji fižol z vrta in kuhan krompir, zabeljen z ocvirki in čebulo
![]()
![]()
in slive za posladek
![]()
Včeraj sem skuhala lonec segedina, malo ga je že včeraj zmanjkalo, pa danes še,.. jutri nimam pojma kaj bo. V nedeljo bom odmrznila govejo juho z govedino, zakuhala rezance, poleg govedine bo pražen krompir in solata :) skratka nedeljsko...
Za jutri pa še zbiram ideje :P
"Sam da je sladk pa kofe!"Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Grški pita kruh