Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes čevapčiči, popečeni fileji piščančka, solata pečene paprike, šobska solata, lepinje, prebranec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes: segedinar z domačim kruhom , sadje

jutri; zelenjavna juha, hrenovke v testu, solata

marju

danes in jutri makaronflajš in endivja z radičem in zeljem

čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir in endivija, nektarrine in nekaj koščkov peciva (krajčki)

Balenka

Danes:  sv. zrezkiv čebulni in korenčkoviomaki,  riž s papriko,  kristalka, sladoled.

mopsika

vceraj chili con carne in kruh to je bilo

danes pecena piscancja prsa in krompir v solati s strocjim fizolom, napolitanke , po kosilu zacnem s pripravo in tako vsak dan nekajin se kaj se bo naslo

satilon

Bolognese omaka, špageti, zeljna in paradižnikova solata

Za jutri pa napol pripravljena zacher torta z mojega dragega....pa upam, da gremo na odprto kuhinjo....prvič

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

rižota in rdeča pesa

Balenka

Včeraj je bila pri nas doma samo moška zasedba zato za kosilo burgerji po dolgi turi z

Za večerjo sem naredila šmoren z malinovo omako .

Danes kosilo: še zadnji stročji fižol z vrta in kuhan krompir, zabeljen z ocvirki in čebulo

in slive za posladek

Ossi

Včeraj sem skuhala lonec segedina, malo ga je že včeraj zmanjkalo, pa danes še,.. jutri nimam pojma kaj bo. V nedeljo bom odmrznila govejo juho z govedino, zakuhala rezance, poleg govedine bo pražen krompir in solata :) skratka nedeljsko...

Za jutri pa še zbiram ideje :P

"Sam da je sladk pa kofe!"

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti