Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Čudovito se gleda in bere!

naor

V petek domača pica

včeraj svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana cvetača, brokoli in grah, popečene bučke in šampinjoni s česnom in peteršiljem, mešana zelena solata z radičem

danes zaradi pomanjkanja časa samo toast s šunko in sirom in paradižnikova solata

Sobota: krompirjev golaž

Nedelja: juha, pečena piščančja bedra, ocvrta bučka, kuhana koruza, endivija v solati.

Danes pa nam bo tašča skuhala polnjeno papriko in pire. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes stročji fižol s krompirjem in telečjimi koščki, kruh, za posladek palačinke

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Gigantska lazanja za cca 10 ljudi, zraven tri vrste solate: zeljna, paradiznikova in tipa tzatziki s kumaricami.

svenska

Danes: Juha iz zelenjave, ki je trenutno na vrtu, bučni polpeti, veeelika skleda radičeve solate s krompirjem, pita z jabolki, sok.  

Katrca11

Zadnje čase mi pašejo mesne omake in testenine; to bi lahko jedla vsak dan.. tako da danes bo neko meso v omaki in testenine - moje najljubše - špageti :D

"Sam da je sladk pa kofe!"

Kosilo na zadnji počitniški dan (seveda na željo otrok):

goveja juha z rezanci (od včeraj), široki rezanci z gobicami in smetano ter endivja s koruzo

Sladica bo med popoldanskim sprehodom z našo  : sadna kupa, sladoled ali ledena kava v bližnji slaščičarni

Za jutri se peče čoko tortica za vzpodbudo v novo šolsko leto 

Ossi

petek: leskovacki cevapcici, lepinja in kajmak 

sobota: peceni sardoni, kumare s krompirjem v solati, skutino jabolcni strudelj

nedelja: pohani piscancji koscki, strocji fizol s krompirjem v solati

danes: filane paprike s pire krompirjem in ostanki strudlja

satilon

Danes so bili polnozrnati peresniki:

bučke v solati

, kje je breskva?

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti