Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj,  

Danes: ješprenj

kumarična solata 

lp

mzm

Lejga poba!!!!!

lp

P.s. Aja, istarske klobasice in krompirjeve polpete, pa paradajz.

cervus

Danes smo imeli piknik  

puranji steaki, sv. reberca, pleskavice s sirom, pišč. pikantna nabodala, slanina(za burgerje)

pečeni češnjevi paradižniki z rožmarinom(iz pečice), rezine maslene buče in čebulni kolobarji z žara

paradižnik, paprika, čebula

ajver, kajmak

domači  in lepinje

malinova pita in grozdje

Ter veliko      luštno je bilo!

Ossi

Nedeljsko: goveja juha, pire in tople kumare ter rebrca.

Pipi Maj

Ojla, Ežoj! 

Danes sem tem trem sestavina dodala:

avokado, 1 paradižnik, 1/4 rdeče paprike, par mini žogic sveže mocarele, dve žlici nasekljane čebule, nekaj kisa, soli, popra in bazilike, da sem dobila tole:

Za proteine ena 100g porcija (malo a dobro) sashimi tune, popečeni na vsaki strani 30 sekund. Slika na žalost ni bila za nikamor.  Za sladico še res zadnje fige in sprehod. 

LP,

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24. 2015 00:57

Vanja, je to kaktus? 

Drugače pa ste proteine zaužili tudi s čičeriko :)

Mi smo pa predvčerajšnjim imeli eno hecno, ampak dobro kombinacijo: bučno juho, sladko zelje, malo stročjega fižola, ocvrt krompirček. 

Včeraj pa pico in počitek. Za danes še zbiram ideje.

RadaJem

V soboto smo bili na poroki,  veliko dobre hrane, da o pecivu ne govorim

Včeraj,    samo goveja juha z gresovimi knedeljčki.

Danes:  pečene piščančje peruti , riž s paradižnikom,   kristalka, breskve.  

mopsika

Midva danes še brez mladičev, tako, da se greva po službi razvajat na masažo  

Večerja bo potem bolj lahka, da učinki masaže prehitro ne zbledijo: izpeljanka cesarjeve solate s česnovimi kruhki, jajcem, parmezanom, nekaj mešanih oreščkov, slanino in gorčičnim prelivom ter

Za sladico pa za moža :čeblji pik (jaz se bom poskušala vzdržati)

Lep dan vsem.

Ossi

Dva dni  pred odhodom z dopusta smo imeli pravo poletno, morsko kosilo, na željo tašče ....

en dan pred odhodom pa je spet dišalo po morju - ocvrte sardele in krompirjeva solata s feto, kaprami in olivami ...

mamamia

Pri nas včeraj po dolgi kolesarski turi: juha kar iz vrečke, čevapčiči, zelena in paradižnikova solata, slaniki

danes popražen puran, zelenjava(bučke, paprike, jajčevec), s sirom in zavito v listnato testo, solata pa mešanica zelja, paradižnika, čebule, paprike in zelene solate

za sladico kuhanje jagodne marmelade in paradižnikove mezge no saj jke kar fajn, pa vroče ni 

tabu

Sporočilo je spremenil(a) tburgar dne 24. 2015 17:03

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti