Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  boranja,  kruh, sladoled.

danes sveže pečen.

mopsika

Včeraj: juha, špageti s tunino omako, zelena solata.

Danes: goveja juha, kuhana govedina, riž, kremna blitva.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes parmigiana, popečen mesni sir, tzatziki, endivija in radič v solati  

tabu

Danes sem pripravila ocvrte sardelce in endivjo s krompirje, včeraj so bile polpete in paradižnikova solata, za nazaj se niti ne spomnim. Vsak dan kaj od zelenjave, včasih meso, včasih testenine, njoki s sirovo omako na primer, palačinke slane z zelenjavnim nadevom itd. Bom kar žalostna, ko se bo poslovilo poletje in bomo spet kuhali zimsko hrano, Saj veliko jedi imam zelo rada, a poleti se mi zdi vse enostaneje, hitreje, bolj sveže.

naor

Včeraj domača pica s kupom čebule in krajnske klobase, danes pa filana paprika.

Pipi Maj

Danes domača pizza (odprta kuhinja bo še ostala v planu), zame buzara s škampi,  zacher torta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes in predvidoma jutri: jajčevci s čičerko

kruh (jutri krompir v oblicah s sirarsko skuto), zeljnata solata

lp

mzm

Danes: bučna juha,pečene sardelice, pire krompir, špinača, sadje

Jutri: zelenjavna juha, pečene perutničke, dušene bučke, paprike, melancani in paradižnik, radič in nekaj sladkega

marju

Danes:  domača pica, breskve.  Po kosilu pa , kuhanje slivovega džema.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 29. 2015 15:10

Testenine in golaž danes, kar pa bi takoj menjala za jajčevce z čičeriko od mišzmoke 

svenska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti