Ej ežoj,
lepo te je spet brati!
Danes lisičke v rižoti, solata in breskova torta, zraven korčulansko belo.
SonjaEj ežoj,
lepo te je spet brati!
Danes lisičke v rižoti, solata in breskova torta, zraven korčulansko belo.
SonjaTudi tebi lep pozdrav, Ežoj!!! ![]()
![]()
![]()
Včeraj: paradižnikova juha z rezanci, sv. file v omaki, ajdova kaša s korenčkom, pečena hokaido buča, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: sladko dušeno zelje s koščki purana in polenta
Danes: homemade hamburger; spekla sem polnozrnatemini bombetke, naredila pleskavice iz mletega govejega vratu z zelišči in začimbami, popekla panceto, naredila majonezo, tatziki in karamelizirano rdečo čebulo, narezala papriko in paradižnik, potem pa si je vsak sam po želji sestavul hamburger ![]()
Danes:goveja juha z rezanci,pečena svinska ribica,pražen krompir in mešana solata,popoldne pa bo še metina potica in kompot iz mešanega sadja,po želji pa tudi sladoled.![]()
![]()
![]()
Ežoj
!
danes pri nas družinsko, goveja juha z nudeljci, pečena vratovina, pečen krompir in zelena solata z rukolo
Ežoj
! Še tako naprej !!!
danes pri nas goveja juha z rezanci, vratovina na pariško, dušen riž, cvetača in skleda solate. Za poobedek biskvit z breskvami in slivami. Popoldan dolg sprehod po
.
dočka
Ežoj ![]()
![]()
![]()
Danes naravni zrezki s sirom, popečen krompir, pečene rezine bučke s češňjevim paradižnikom, zelena solata
Posladek - sladoled in tortica na izletu v našo prestolnico - dolg sprehod na grad, po starem delu mesta, ob Ljubljanici.... Za najmlajšega veľiko zanimivega, jaz pa po 25 letih spet na razglednem stolpu. Lepa, lepa je ta naša Ljubljana, pa mirno, prijetno...
Kjer je volja, tam je pot. Trixiežoj,
![]()
Danes: ješprenj
kumarična solata
lp
mzmLejga poba!!!!! ![]()
![]()
lp
P.s. Aja, istarske klobasice in krompirjeve polpete, pa paradajz.
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Bruschette s paradižnikom in kumarami