Danes pri nas:
goveje-kokošja juha s fritati
boranija
v koščkih krompir
Danes pri nas:
goveje-kokošja juha s fritati
boranija
v koščkih krompir
Juha iz stročnic, tortilje z zelenjavo, mocarelo in jajcem.
Pipi MajFilane paprike, kruh, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
bučke, panirane v pivskem testu, pire krompir in zeljna solata
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš
, solata
, breskovo-skutina pita.
Mi bomo pa dons joto, z zeljem
lp
cervusPiščančja stegna, rjavi riž, omaka iz bučk in paprike, mediteranska solata.
Pozdravljeni,
Sem novo pridružena članica portala Kulinarika. Do sedaj sem od tu velikokrat črpala ideje za kosila in iskala recepte, sedaj pa se vam pridružujem pri pisanju naših kosil.
Rada kuham, še posebej s sestavinami iz svojega vrta. Kuham precej, saj moja banda šteje še tri športne navdušence, skupaj smo torej 2+2.
Upam, da se bomo imeli fajn :)
Danes pri nas doma: goveja juha s cmočki, omleta s blitvo-češnjevci-meliso-bučko ter radič s fižolom.
Ossi
Pozdravljena Ossi..........tako, pa bomo kuhali skupaj
.
Včeraj: pečeni sv. zrezki in paradižnikova solata.
Danes: piščančja obara, rižev narastek in kompot.
BalenkaOssi, dobrodošla!![]()
Pr nas včeraj zelenjavna juha, bučke polnjene s šunko, sirom..., solata zelje, radič in endivija
poleg tega je v skrinjo romalo precej polnjenih paprik- zaloga za čase, ko bo malo časa,
danes domači njoki, omaka iz ostankov file za paprike in jajčevcev, solata radič in endivija,
za ozimnico pa domača vegeta, zavitki za juho- za v skrinjo- moram še malo dopust izkoristit
no saj ni hudega
tabu
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Kitajski kruh