![]()
![]()
![]()
Danes: boranja![]()
![]()
![]()
, kruh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: boranja![]()
![]()
![]()
, kruh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas pa danes pečemo pico z mocarelo in svežim paradižnikom. Zraven bo paradižnikova solata.
Pri naju danes:
mesne polpete, tople kumare s krompirjem, vanilijev puding in čokoladni sladoled
danes domača pica z veliko sveže bazilike. Sem jo hotela narediti s svežo paradižnikovo omako, ampak sem vmes pozabila nanjo in jo zažgala
. Šele vonj po zažganem me je pregnal od računalnika
.
Ne bodi žalostna... se je meni že tudi to zgodilo![]()
Danes: brancini, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, mešana solata
breskva| babka1951 je napisal/a: |
Ne bodi žalostna... se je meni že tudi to zgodilo
|
Hvala, babka! ![]()
Kaj za kosilo v tej vročini?
Sem se odločila : Endibija s krompirjem in polpeti...... zraven pa kozarček dobrega vina
žarna niša
Pri nas pa včeraj paradižnikova juha, skutni štruklji in kompot iz hrušk in nektarin,
danes bo pa zloženka iz jajčevcev,paradižnika in kruha, endivija in radič, kumare v solati
za posladek pa pospravljanje viška zelenjave v skrinjo,
čakam ohladitev ![]()
![]()
![]()
- tole je že kar mal preveč.
Danes kuham telečjo obaro. Mi2 bova imela kosilo takoj, ko bo kuhana, ostali prijavljeni jedci, bodo pa menda vsak po svoje kapljali...zraven bodo tisti super fini koruzni hlebčki iz Hofer-ja ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Šahovnica