Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   boranja, kruh

mopsika

Pri nas pa danes pečemo pico z mocarelo in svežim paradižnikom. Zraven bo paradižnikova solata.

RadaJem

Pri naju danes:

mesne polpete, tople kumare s krompirjem, vanilijev puding in čokoladni sladoled  

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

danes domača pica z veliko sveže bazilike. Sem jo hotela narediti s svežo paradižnikovo omako, ampak sem vmes pozabila nanjo in jo zažgala . Šele vonj po zažganem me je pregnal od računalnika .

Ne bodi žalostna... se je meni že tudi to zgodilo

Danes: brancini, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, mešana solata

breskva

babka1951 je napisal/a:

Ne bodi žalostna... se je meni že tudi to zgodilo

Hvala, babka! 

Kaj za kosilo v tej vročini?

Sem se odločila :  Endibija s krompirjem in polpeti...... zraven pa kozarček dobrega vina

žarna niša

Pri nas  pa včeraj paradižnikova juha, skutni štruklji in kompot iz hrušk in nektarin,

danes bo pa zloženka iz jajčevcev,paradižnika in kruha, endivija in radič, kumare v solati

za posladek pa pospravljanje viška zelenjave v skrinjo, 

čakam ohladitev  - tole je že kar mal preveč.

tabu

Danes kuham telečjo obaro. Mi2 bova imela kosilo takoj, ko bo kuhana, ostali prijavljeni jedci, bodo pa menda vsak po svoje kapljali...zraven bodo tisti super fini koruzni hlebčki iz Hofer-ja 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti