Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes je zelenjavna juha, borovničev narastek, sladoled, sadje, voda. Ni da ni. Vroče je, a vendarle je juloij. Naj bo vroče, le senčko si poiščimo zase in za naše ljubljenčke, pa dovolj H2O, pa bo.

naor

Takole je pri nas danes:

marmelada je kuhana, paprike se kuhajo, na kosilo greva pa s prijatelji v Mostec .

Ker je danes tam tradicionalno srečanje ob " Dnevu borca " na divjačinski golaž ali odojka 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes pri nas: stročji fižol in krompir v koščkih z ocvirki, zelena solata, pečen mlad sir. Poletno.

rimljanka

No, jaz sem pa danes dvorna kuharica pri nosilki partizanske spomenice...

Kurja juhica z domčcimi nudlci (moje delo)..

Pire krompir..sem se bala, da iz novega krompirja ne bo tako dober, kot ga sicer naredim...ampak gospa tovarišica ga ima najraje.. torej upoštevamo želje in spoštujemo minulo delo..se poznamo že vćc kot pol stoletja

Piščančkovi filejčki na putrcku...

Zmešana solata...hvalabogu sem prišla na svoj račun, nikakor ni bila dovolj kisla..

In juhuhu, glažek rujnega za kri in v spomin na bivšega sodelavca Slavka...

Danes obujamo spomine in poslušamo modrosti

Mygrace

Danes filana paprika, lazanja iz zaloge, zelena solata s paradižnikom, zame solata z mocarelo, posladek čokoladna rolada

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes:

- tople (krompirjeve) kumare, piščančja stegna BK&K - pečena, popečeno-dušene bučkine kockice,mešana solata;- nekakšna sirna pana cota prelita z omako iz malin in borovnic.

jutri:

- ev. juha (zaradi vročine)?; - puranji zr. po dunajsko; - julliene šiitaki in zelenjava v kokosovem mleku; - 3 žita "zlato polje"; - mešana solata

- sladoled

gligor

Še najbolj je pasal radler...

Pozdravček!

Danes: morska rižota, mešana solata

breskva

Danes kuham omako iz mletega mesa in široke rezance, pa paradižnikovo solato bom naredila iz enih res dobrih domačih paradajzov, kupljenih na tržnici. Takih nisem srečala že preteklih veliko let. Se zgodi.Pa dodala bom tudi domačo sladko čebulo, neka nova stvar, vsaj zame, skupaj dobro paše.

Lepo popoldne želim in dober tek!

naor

Danes:  pečene sv. rebre, pečen kifeljčar, kristalka,.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 05. 2015 15:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti