Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi ni panike, sem že tolikokrat rekla, da v življenju ničesar več ne bom načrtovala, pa me še vedno sem ter tja zanese 

Danes bova imela:

pire krompir, blitvo kot špinačo, jajce na oko pečeno. Kdo bo potem posodo pomival o tem se pa še nisva dogovorila  bova žrebala 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pri nas pa danes slastna filana paprika in bel kruh. 

RadaJem

Danes  pleskavice, piščančja nabodala, popečen krompir z veliko čebule, solata iz stročjega fižola in še nekaj v omaki 

Sladica sladke školjkice čokoladne

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: tortelini s sirom, zelena solata.

Danes: ribe in "mesne lučke" (kupila nekaj novega v sparu) na žaru, popečene bučke in paradižnik, .

Balenka

Danes in jutri: ena čorba

kruh, solata, teran in voda

lp

mzm

Danes: piščančji zvitki, omaka, dušena zelenjava, mešana solata

breskva

Danes strocji fizol s krompirjem v solati pa hrenovke.....kok sem uzivala za ostale pica. Za jutri sem skuhala cili con carne, se ze veselim jutrisnjega kosila

satilon

Včeraj: juha, pečen brancin, pečena zelenjava, solata, tzatziki omaka.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Mineštra, zelena solata z vrta z mocarelo, trdo kuhanim jajcem in kruhovimi krutoni.

daga

Pri nas tudi danes filane paprike, tokrat s pirejem in skledo domače zelene solate.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti