Se bom še jaz oglasila, ker pripravljam neobičajno kosilo. Neobičajno, ker indijske hrane ne jem. Tale upma je bila redno za zajtrk v najinem hotelu na lanskoletnem izletu na Tajski. Torej, upma in butter chicken. ![]()
Slikica sledi.
Se bom še jaz oglasila, ker pripravljam neobičajno kosilo. Neobičajno, ker indijske hrane ne jem. Tale upma je bila redno za zajtrk v najinem hotelu na lanskoletnem izletu na Tajski. Torej, upma in butter chicken. ![]()
Slikica sledi.
| Ninja24 je napisal/a: |
Danes sva si privoscila stonsko pojedino,ce sva ze tukaj ne smeva spustit njihovih skoljk ;)
|
Čakaj malo, Ninja24 - a niso bistvo Stona ostrige? Tole malo črno dobiš vendar za vsakim vogalom.
Pri nas pa za kosilo dušen zajec s špecli in solato.
Sonja
Juha, pečena rebra, bučni polpeti, kuhana cvetača, stročji fižol v solati.
Jutri pa praznuje moja mama, zato bo kosilo pri njej. Skoraj zagotovo lahko trdim, da bomo imeli juho, pečeno in ocvrto meso, pražen krompir, riž in solato. Pa najverjetneje bodo sestrine kremšnite za sladico. ![]()
Danes pa nič ne kuham, ker me moj mož vabi v gostišče Pekel pri Borovnici, pravi da zato, ker sva včeraj praznovala 45 let poroke in je vsa ta leta živel v " nebesih " ![]()
Včeraj:
obara, palačinke z jagodno marmelado, breskov kompot.
Danes:
juha s knedelčki, pražen krompir,
(odojek), mešana solata, pijana nevesta.
Bundevara s kislo smetano in paradižnikova solata
.
Babka, tebi in možu iskrene čestitke ob tako lepi obletnici, veliko zdravja še naprej, da bosta praznovala tudi zlati jubillej, pa na zdravje![]()
![]()
.
![]()
![]()
Danes: pečene perutničke
, pražen
, kristalka,
, sladoled.
![]()
Babka iskrene čestitke ob obletnici in seveda veliko zdravja in vseh lepih želja. Upam, da sta lepo praznovala in uživala v lepemu dnevu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi trije danes malo pohodniško, malo kolesarsko in temu primerno kosilo ob poti- golaž, kruhov cmok, solata
Za večerjo pa goveja juha, govedina pa bo za žlikrofe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Čestitam babka, k obletnici. Želim vam še veliko srečnih let. ![]()
![]()
![]()
Danes: kotleti po gabersko, testenine, mešana solata, češnjev ciganski štrudelj
breskva
Včeraj čevapčiči in solata iz mlade špinače
danes lovke lignja s krompirjem iz pečice, dušen brokoli in cvetača, zelena solata
jutri jetrca z jajci (samo da bodo telečja, brez srčkov) in zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Kakijeva nevesta