Včer bilo spet mal več časa in bil čas za razvajane ![]()
Nutella pica ![]()
![]()
![]()
![]()
pred tem pa še okusna grška enolončnica ![]()

Polnjene paprike
Včer bilo spet mal več časa in bil čas za razvajane ![]()
Nutella pica ![]()
![]()
![]()
![]()
pred tem pa še okusna grška enolončnica ![]()
mopsika, vse lepo v tem dnevu, če je praznično kosilo, potem je tudi prazničen dan ![]()
![]()
Danes pri naju: goveji steak, mlad pečen krompir iz domačega vrta, mešana solata, limonada z jagodami in baziliko, zdaj pa knjigo v roke in po dolgem ![]()
Zame tudi praznično kosilo, čeprav nihče ne praznuje. Tako je vsako leto, ko prvič pripravim stročji fižol in krompir , sebi z ocvirki, možu z drobtincami.
Namesto tortice pa lepo zrele marelice. Čudovit čas marelic, borovnic...Naj vam sije sonce, uživajte v darovih narave in bodite dobre volje! Življenje je lepo!![]()
![]()
![]()
Babka, najlepša hvala.
![]()
Mopsika, tudi od mene vse najboljše!![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, najlepša hvala.
Danes: pirina mineštra
pečen mlad krompir (se še peče), bučke v solati, teran in voda, ker praznujem, dan se bo začel krajšat
![]()
![]()
lp![]()
danes pri nas pica![]()
![]()
Včeraj: juha, makaroni s tunino omako, kumarična solata.
Danes sva dve uri s tamlajšim bila pri zdravniku (sistematski), pa sem se kar pri tašči naročila za kosilo: juha s palačinkami, sv. kare v omaki, njoki in solata.
Jutri sem naročena pri zobarju, tako da bo ponovno kosilo pri tašči. Kaj bo skuhala, še ne vem. Če bom lahko jedla, pa še tudi ne. ![]()
Danes: marelični cmoki iz skutinega testa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Pečen riž z zelenjavo