Ja kok je pa vroce
super je....vceraj zalenjavna juha, danes bolonezi ![]()

Eksotični suši
Ja kok je pa vroce
super je....vceraj zalenjavna juha, danes bolonezi ![]()
Imam srečo, da imam hladno stanovanje, zato danes filane paprike, pire krompir in domača solata.
Zunaj pa je noro vroče![]()
Danes špageti narejeni iz bučk (zoodles), omaka iz česna, svežega paradižnika, pršuta in parmezana
Juha, popečeni kotleti, ajdova kaša z gobicami, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes smo jedli hladno, včeraj zvečer spečeno kosilo: sv. pečenka v kozici z vsem šavjem, kar ga trenutno raste na balkonu in popečene bučke, na koncu posute s svežo baziliko in pošpricane z balzamičnim kisom
lp
mzmDanes: pire krompir, filane paprike in zelena solata.
BalenkaDanes: piščančji žur, mešana solata, domač pirin kruh
breskvaZelenjavna mineštra s piro, na maslu popečeni šparglji s popečeno polento od prejšnjega dne, domača glavnata solata s fižolom, voda.
dagaDanes za del družine pizza, za drugi del dušeno jota s kranjsko klobaso, ciabata. Pa jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: zrezki vratovine v omaki z grahom, pire krompir, grška in zelena solata (endivija z vrta).
![]()
![]()
![]()
![]()
dayana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Ploščati špageti z morskimi sadeži