Danes: pisane testenine s omako, pečene perutničke, mešena solata, breskve s čokoladnim pudingom
breskva
Danes: pisane testenine s omako, pečene perutničke, mešena solata, breskve s čokoladnim pudingom
breskva
Miška, tole tvoje današnje kosilo je pa prava umetniška kreacija. zelo lepo zgleda, škoda pojesti!
A malo vetra? Pri nas v Ljubljani je bilo danes čudovito, nisem zanala kakšnega vetra, res mi gre že na živce to pihanje kar naprej!![]()
![]()
Juha, piščančje bedre v jogurtovi marinadi, pečena zelenjava, kuhani šparglji, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj sem delala za svojega omako s tuno in testenine, zraven domačo solato. Sama pa sem pojedla kos kruha z ajvarjem in veliiiiko skledo solatke :)
Danes pa ne vem, kaj bo. Da bo solata, to sigurno... Moj je nekaj govoril, da si bo šel iskat špikane čevape h Valterju,...
"Sam da je sladk pa kofe!"![]()
![]()
![]()
Danes: šmorn, rdeča pesa in solata z rukolo.
![]()
mopsika
Danes zelenjavna juha in cmoki- slivovi, borovničevi, marelični.( je treba porabit zadnje ostanke)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sprememba plana za danes, namesto mongolske govedine bo:
testenine z govedino "ala fasulas" in kumarična solata "ala fasulas". Namesto pak choya, bom uporabila navadno zelje, vse ostalo pa imam doma.
@naor, ma kakšna kreacija neki, nafilan koromač je bil
, a vseeno hvala. Vetra pa danes ni bilo veliko![]()
Danes: jagnječje zarebrnice s prilogo
zelena solata, teran in voda
lp
mzmDanes: pisana zelenjavna juha, domači pirine bombetke
En tako tempiran teden je, da časa tudi za kosilo, tisto pravo ni, vse je bolj na vzemi in pospravi zaloge...
špageti s paradižnikom po Dpekom...krasna jed, ki jo bom še velikokrat ponovila
enolončnice in pašte, ki jih imava rada, kaj bi dala za razvajanje mojega moža, ampak on pravi, meni se čisto več ne ljubi....
DANES: jaz pečeno postrv in krompir z blitvo, on pečenko in pražen krompir, skupaj sva zamešala skledo solate, ki je obema bila dobra...
Slikic ni, menda moram eno novo kartico nabaviti...![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Hačapuri - gruzijski kruh