Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek:        

Pozdravček!

Danes: pečen oslič, blitva s krompirjem, mešana solata

breskva

Danes pasirana juha iz pora, cvetače, korenja, paradižnika, krompirja in zelene leče, makarončki z mesno omako za moja, zame pirini rezanci, zelenjavna omaka, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

hedonist je napisal/a:

Wau, Babka, postajaš konkurenca Dragički s fotkami in menuji :) čestitke in sline po prsih dol skoraj do tal :)

hedonist

hedonist, nič se bat  mi še veliko znanja manjka, kuharskega in fotografskega  Mi je pa Dragička in še nekaj njih, dobrih kuharic, res za vzor in navdih 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes pri naju nič kaj zdravo kosilo, se je cel dan samo nekaj mudilo:

Juha iz vrečke z malo popravki in nadevan pohan zrezek iz pečice

in zelo okusen smuti - bezgov sok, banana, jagode in limona

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes pospravljanje potem pa za kosilo fizolova juha, brokoli in konjski golaz pa se nekaj mandeljevih strukeljckov je ostalo.

satilon

Dan se je tako podaljšal, da me timing malo zahebava in je bilo kosilo spet ob mraku, tokrat nekaj polentinem klafutiju podobnega (polenta, mocarela, radič, grana padano...)

ni bilo tako slabo, kot je grdo, nasprotno, pa tudi barva v resnici ni bila tako čudna

Poleg je bil še regrat.

lp

mzm

Krompirjevo-porova juha, popečen piščančji zrezek, pire iz krompirja, gomolja zelene in korenčka, maslen brstični ohrovt, regrat in rdeča pesa.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Zelenjavna juha z ovsenimi kosmiči, zelenjavni zavitki iz ohrovta, korenčka, gobic, kit. zelja, bučke, pora in riževih rezancev, solata: rdeča pesa.

RadaJem

Danes: Verzija francoske čebulne juhe, Rižota s tremi škampi in zelen fižol namesto solate. Heineken.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti