Pri nas že od nedelje vse bolno. Razen mene, pa še meni ni več čisto ok.
Zato kuhamo čaje v litrih, zraven jemo govejo juho po žlicah in noči dežuramo.
Aja krofi so bili v soboto na sporedu. Potem ni bilo več možno.
yaya
Pri nas že od nedelje vse bolno. Razen mene, pa še meni ni več čisto ok.
Zato kuhamo čaje v litrih, zraven jemo govejo juho po žlicah in noči dežuramo.
Aja krofi so bili v soboto na sporedu. Potem ni bilo več možno.
yaya
Torej pri nas paradižnikova juha, zraven iz ostankov žemelj popečeni kruhki s sirom in baziliko, pečeni osliči, krompir, kumarična solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pečen brancin (namesto tržaške omake bo čemaž s peteršiljem), krompirjeva solata na rukoli.
![]()
krompirjeva solata in kruh, pa še malo krofov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pohan pšanc in solata iz koromača, pomaranč, oliv in čebule
lp
mzmTole pa moram poizkusiti, namreč čebula in pomaranča skupaj. Pa koromač skoraj vedno pripravljam enako, popečenega za k ribi.Bom napisala, kaj bo komentiral moj človek!![]()
Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha z ješprenjem, rogljički
pecena piscancja bedra in mesana solata....pa se en krof je ostal![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.
|
hehe, tole je mene vzpodbudilo, da se oglasim. Pri meni je....Naorin "ker neki". Malo solate,potem iz lokalne špecerije topla juha za super hladne dni, danes hot dog, goveji, jasno. ![]()
Naor, Sarabande je dal v bazo krasen recept za koromačevo solato. Drugače ga nareži na lističe in dodaj zelenjavnim enolončnicam ali ribjim juham, njam.
Dragička, tvoje sarmice izgledajo fenomenalno. :)
Pri nas je bil pa včeraj restan krompir (no, pražen :), pečen piščanec s konopljino soljo (testiram nov izdelek) in zeljna solata z bučnim oljem. Vse smo pomazali :)
Barbara_MKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Azijska solata s kozicami