Prežganka in kos črnega kruha.

Polžki z mesnimi kroglicami
Prežganka in kos črnega kruha.
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Juha, mehiške tortilje, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: zelenjavna mineštra in ker je Človek tudi samo človek, kot je že limnol modro ugotovila
, namesto krofov Babičina dobrota
lp
mzmDanes kosilo na hitro: hrenovke in paradižnik ter kruh.
Balenkapri nas goveja juha (skuhana pred dvema dnovoma), iz malo včerajšnjega ostalega hašeja pa sem naredila krompirjevo musako. Solata - radič z veliko česna in bučnim oljem. Krofi - kupljeni ![]()
včeraj testenine s tuno, česnom in sirom, popečeno v pečici, radič
danes sem pekla piščanca, ki bo za nekaj dni, danes za prilogo polentini muffini s sirom in radič s fižolom v solati
Midva tudi nedeljsko kosilo. Ugotavljam, da niste (nismo) kaj pustno kuhali.Vsak en krof, ki jih je prinesla hčerka.
![]()
Danes: gnezdece iz mletega mesa, mešana zelanjava, pečen krompir, mešana solata, krofi (kupljeni) ![]()
Čisto nič pustno pri nas- včeraj hrana iz kitajske restavracije, danes pa goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Pure testenine z dimljenim lososom