Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

cirka 30 minut:

Mussaman-tajski-curry-piščanec, sem dala še malo več krompirja, ki je visel v hladilniku že od konca novembra, zato ne bo zraven nič riža. Vietnamski zelenjavni zavitki namesto solate (korenček, rumena paprika in rdeče zelje) z razredčeno satay polivko. Polivka je bil apripravljena par dni nazaj, curry pasta pa iz zmrzovalnika. Če ne bi delala zavitkov, bi bila kuhinja v tem času tudi pospravljena. 

Vanja

Pri nas danes kremna bučba juha, palačinke z viki kremo in marelično marmelado, breskov kompot.

Jutri goveja juha, meso iz juhe, pire krompir, špinača.

V nedeljo pa verjetno ostanek goveje juhe, goveji zrezki v čebulni omaki in kus kus.

Vanja, ob pogledu na vašo slikco, sem postala lačna.

yaya

danes sva jedla pečenico, popečen ohrovt in kruh

jutri še ne vem točno, ziher bo pa najprej juha z ohrovtom in koruznim zdrobom (sem zasledila zanimiv recept v neki reviji)

Danes jedilnik brez slike, ker smo to že petstokrat jedli: kitajski rezanci s piščancem in zelenjavo ...

mamamia

Danes: kuhano kislo zelje, mešan krompir, kuhan sv. krača,  pecivo  manchmellow.

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 07. 2015 11:55

Danes za kosilo rizota s piscancjim mesom, mesana solata in se nekaj rjavckov od vceraj

satilon

pri nas pa kolerabična juhica, rizi bizi s perutničkami

majaos

Včeraj je bilo za kosilo tole:

piščančje kračke začinjene z domačim habanerom, napake ne ponovim več, skurjeno vse po ustih in dalje.. pečen krompir, kitajsko zelje z rdečim fižolom in bučnim oljem. Za posladkati pa še miške.

nxyz

Sporočilo je spremenil(a) nxyz dne 07. 2015 12:49

Sobota:          

Pozdravček!

Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, popečen jajčevec, kuhana zelenjava, solata in rdeča pesa.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti