Široki rezanci z gobami, zelena solata. Jutri polpeti, pečen krompir in grahova omaka.
Pipi Maj
Gratinirani svaljki
Široki rezanci z gobami, zelena solata. Jutri polpeti, pečen krompir in grahova omaka.
Pipi MajDanes sva
sla smucat
za kosilo spinacni burek, svinjski zrezek na zaru s cebulo in paradiznikom in pofri.![]()
Skuhala sem nam juho, rižoto in solato. Za posladek sva s sinom pripravila jabolčni zavitek. Zdaj pa se moram domisliti, kaj jutri pripraviti za naše želodčke. Zagotovo bosta juha in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes pohan piščanec, pire krompir, zelena solata z jajci in sladička iz slistnatega testa z vanilijevo kremo in sadjem.
.
ANJA
Danes pri nas doma pripravljena pica.
Pri nas včeraj pečeno kislo zelje z mletim mesom ![]()
![]()
, danes pa piščančji želodčki s šampinjoni na zeliščni polenti...
PEČENO ZELJE V KOŠARICI
Blaž, tole je pa res videti slastno, mi je prav žal, da nimam doma vlečenega testa. Ne vem, če ne bo jutri padla brezmesna različica.
Pri nas bo pa danes česnova juha, rizi bizi, jajčevci po parmsko ter endivija z radičem.
![]()
![]()
![]()
Danes: pečen piščanček
in krompir
, kumarična solata
,
vasina ![]()
mopsika![]()
Pri meni danes: dušena govedina za lenuhe
, brstični z drobtinicam
, polenta in zelena solatka. Sladica: še nekaj koščkov kavne torte in pecivo s srcem
.
Nedelja:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Enostavna zelena juha