Pri nas je danes že pošla
Me pa zanima potem rezultat ![]()
| SMARTY1 je napisal/a: |
Danes: pečen piščanec, ajdova kaša s šampinjoni "ala Marta" in zelena solata. Kitchenwithblas, najdla sem recept tvoje božanske hvala za recept!
|
Pri nas je danes že pošla
Me pa zanima potem rezultat ![]()
| SMARTY1 je napisal/a: |
Danes: pečen piščanec, ajdova kaša s šampinjoni "ala Marta" in zelena solata. Kitchenwithblas, najdla sem recept tvoje božanske hvala za recept!
|
| babka1951 je napisal/a: |
mamamia, vedno nekaj berem, da ves alkohol pri kuhariji izhlapi, samo okus pusti ... Pri naju danes pozno kosilo: mineštrica in čebulni kruh malo pozneje še: jajčna omleta s sirom in paradižnikov sok Ne pretiravaj s kofetkom, naj ti dežurstvo mine v prijetni družbi
|
Ja, tokrat smo samo malo belega v riž dodali ... Sicer pa, kot je zapisala meni draga Splitčanka na enem cro kuharskem portalu: Dosta kuham s vinom, ponekad ga nešto stavim i u hranu ...
Družba na dežurstvu je dobra, delo lepo poteka, eno kislo faco smo pa nevtralizirali z nasmehi ....
mamamiaDanes: pečenice, kisla repa s fižolom, slan
, angelski keksi, ![]()
Pečeni lososovi fileji, riž z grahom, ledenka
nxyzMamamia, vi ga pa tankate. ![]()
Danes: Spanakopitas (zeljanica) quiche
, porabila ene 75 dag špinače in mladih lističev kale. Za zraven solata (romaine solata, rdeč fižol, za polivko salsa z žlico grškega jogurta, malo dodane soli in limetinim sokom.) Pivo za dragega, zame kisla voda.
Jutri: poglej zgoraj. ![]()

Vanja moja, je bil tak dan... pa saj nas je bilo pet odraslih, smo posedali še po kosilu ....![]()
goveja juha, tenstan krompir, stročji fižol (ali v solati ali kot prikuha), pa verjetno nekaj sladkega
majaosDanes, zelenjavna juha, čufti, pire, zeljnata solata in narezano sadje za posladek.
Včeraj: Piščančja obara in sirovi štruklji...
LP, Saša
Mir in dobro!Danes pripravlja tašča polnjenega piščanca, pa pečeno račko, jaz kuham govejo juho (bo z rezanci in jetrnimi cmoki), pa pečen krompir bo in malo pomfrita, pa solate ...
Zaloge vina obnovljene.
mamamiaGoveja juha z rezanci, kos piščanca, stefani pečenka, pečen krompir, motovilec s fižolom in malo zeljne solate
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom